Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lindeza Batera F.C.
defesa Tactiek Zildjian Crash 5
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 63.1
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
İlhan probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal met de wreef. Lauvring rent richting de bal. Lauvring draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Dexler probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu kopt de bal weg. Kasap is nu in balbezit. Kasap geeft een hoge lob. Lauvring krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dexler probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lauvring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Dexler bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Kasap heeft problemen om de bal te vangen. Kasap probeert naar een medespeler te passen. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring schiet op doel. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bobor probeert naar een medespeler te passen. Kasap is nu in balbezit. Kasap geeft een lange en hoge pass. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:1

8e minuut.
Kasap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu met een sublieme pass. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:2

15e minuut.
Brocks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasap met de inworp. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kasap rent richting de bal. Kasap passt de bal zonder na te denken. Lauvring rent richting de bal. Lauvring draait met de bal, schiet en ... Dexler probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gallardo is nu in balbezit. Gallardo speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Graužinis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomirescu met de inworp. Kasap geeft de bal voor. Lauvring krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:3

18e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Luna met een sublieme pass. Lauvring rent richting de bal. Lauvring draait met de bal, schiet en ... Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kasap met de inworp. Dragomirescu controleert de bal met de borst. Dragomirescu geeft de bal voor. Lauvring maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:4

22e minuut.
Brocks speelt de bal door. Mena rent richting de bal. Kasap begaat een overtreding. Kasap krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kasap onderschept slim de pass. Kasap geeft een hoge lob. Gallardo kopt de bal weg. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring haalt uit met een fantastische trap. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Barlettai heeft problemen om de bal te vangen. Kasap speelt de bal door. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:5

41e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal in één keer door. Lauvring heeft problemen om de bal te vangen. Lauvring draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 74%, Batera F.C. 26%.
lindeza - Batera F.C. 0:5

48e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Lauvring rent richting de bal. Lauvring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:6

55e minuut.
Seghir met een sublieme pass. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Batera F.C. 0:7

68e minuut.
dos Aflitos rent richting de bal. dos Aflitos geeft een lange en hoge pass. Lauvring kopt de bal weg. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Canay rent richting de bal. Canay geeft een lange en hoge pass. Kasap geeft een lange en hoge pass. Gallardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobor de bal. Dexler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap geeft de bal voor. Lauvring krijgt zijn hoofd ertegen. Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Gallardo rent richting de bal. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 73%, Batera F.C. 27%.
lindeza - Batera F.C. 0:7