Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube A.C. Castelluccio
Evgeny2 Tactiek F 541 W
32% Balbezit 68%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 66.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen wonderbaarlijk
slecht Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Alemão speelt de bal door. Scott rent richting de bal. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Udrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:1

2e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. Daar is de Partenon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Partenon passt de bal in één keer door. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Impoco kopt de bal weg. Artiles met een sublieme pass. Alemão speelt de bal door. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:2

8e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. de Partenon onderschept slim de pass. de Partenon geeft een hoge lob. Rogański springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Doeltrap. Rosendo trapt de bal weg. Alemão kopt de bal weg. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel. Udrea bokst de bal weg.

14e minuut.
de Partenon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Partenon speelt de bal door. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Udrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rogański passt de bal in één keer door. de Partenon is nu in balbezit. Patrocínio geeft een lange en hoge pass. Jaeger geeft een hoge lob. Rogański maakt een snoekduik en kopt de bal. Udrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Alemão heeft problemen om de bal te vangen. Tanno rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão geeft een lange en hoge pass. Rogański maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tanno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alemão is nu in balbezit. Alemão passt de bal met de wreef. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alemão geeft een hoge lob. de Partenon heeft problemen om de bal te vangen. de Partenon probeert naar een medespeler te passen. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel. Udrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Artiles rent richting de bal. Artiles geeft een hoge lob. Patrocínio heeft problemen om de bal te vangen. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tanno is nu in balbezit. Jaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeger geeft een hoge lob. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański schiet op doel. Udrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:3

36e minuut.
Jamelli is nu in balbezit. Jamelli met een sublieme pass. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... Scott probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rogański maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão heeft problemen om de bal te vangen. Alemão passt de bal met de wreef. de Partenon rent richting de bal. de Partenon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Scott met een sublieme pass. Giniatas rent richting de bal. de Partenon verovert de bal door een tackle van achteren. de Partenon geeft de bal voor. Rogański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:4

41e minuut.
Rogański probeert naar een medespeler te passen. Alemão is nu in balbezit. Alemão passt de bal zonder na te denken. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Rogański geeft een hoge lob. Giniatas probeert de bal aan de voet te houden. de Partenon is nu in balbezit. de Partenon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 86%, A.C. Castelluccio 14%.
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:4

48e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. Rogański is nu in balbezit. Rogański probeert naar een medespeler te passen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rogański geeft de bal voor. Alemão maakt een snoekduik en kopt de bal. Udrea bokst de bal weg.

49e minuut.
Giniatas speelt de bal door. de Partenon is nu in balbezit. de Partenon geeft een hoge lob. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:5

55e minuut.
Rasori geeft een hoge lob. Giniatas kopt de bal weg. de Partenon is nu in balbezit. de Partenon geeft een lange en hoge pass. Rogański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alemão probeert naar een medespeler te passen. Rogański met een sublieme pass. Alemão kan de bal niet met de borst controleren. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Doeltrap. Udrea trapt de bal weg van het doel. de Partenon rent richting de bal. de Partenon geeft een hoge lob. Rogański krijgt zijn hoofd ertegen. Udrea bokst de bal weg.

66e minuut.
Artiles speelt de bal door. de Partenon is nu in balbezit. de Partenon geeft de bal voor. Rogański maakt een snoekduik en kopt de bal. Udrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:6

68e minuut.
Rogański probeert naar een medespeler te passen. Alemão is nu in balbezit. Alemão passt de bal zonder na te denken. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Udrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão controleert de bal met de borst. Alemão passt de bal in één keer door. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Udrea bokst de bal weg.

72e minuut.
de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorriso probeert naar een medespeler te passen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel. Udrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:7

79e minuut.
Rogański probeert naar een medespeler te passen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão geeft de bal voor. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
de Partenon speelt de bal door. Alemão is nu in balbezit. Alemão geeft de bal voor. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de Partenon rent richting de bal. de Partenon probeert naar een medespeler te passen. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... Udrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 80%, A.C. Castelluccio 20%.
Crato Esporte Clube - A.C. Castelluccio 0:7