Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Wezet fc_thekillers
Normal Tactiek nieuwe opstellin
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
2 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Jambe trapt de bal weg van het doel. Pielesiak kopt de bal weg. Vandamme heeft problemen om de bal te vangen. Talledo onderschept slim de pass. Talledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 0:1

11e minuut.
Van Rijkom rent richting de bal. Dereyne is nu in balbezit. Xiaoyu onderschept slim de pass. Xiaoyu passt de bal zonder na te denken. da Qualidade rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 0:2

14e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak passt de bal in één keer door. Smolders is nu in balbezit. Smolders haalt uit met een fantastische trap. Jambe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 0:3

26e minuut.
Roels geeft een lange en hoge pass. Wevere geeft de bal voor. Daar is Beullens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talledo rent richting de bal. Talledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 0:4

28e minuut.
Smolders geeft de bal voor. Daar is Talledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade verovert de bal door een tackle van achteren. da Qualidade draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kompany rent richting de bal. Kompany passt de bal met de wreef. Pielesiak speelt de bal door. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Smolders is nu in balbezit. Smolders passt de bal met de wreef. da Qualidade is nu in balbezit. da Qualidade schiet op doel. Schouterden probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu met een sublieme pass. Roels heeft problemen om de bal te vangen. Talledo rent richting de bal. Talledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Smolders passt de bal met de wreef. Lambot is nu in balbezit. Lambot geeft de bal voor. Poorter is nu in balbezit. Poorter schiet op doel. Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pekuysal met een sublieme pass. Kujovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujovič passt de bal met de wreef. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pekuysal speelt de bal door. Flowner rent richting de bal. Poorter onderschept slim de pass. Poorter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 1:4

42e minuut.
Talledo speelt de bal door. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak passt de bal in één keer door. Talledo is nu in balbezit. Talledo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Wezet 88%, fc_thekillers 12%.
United Wezet - fc_thekillers 1:4

48e minuut.
Flowner geeft een hoge lob. Schouterden is nu in balbezit. Talledo verovert de bal door een tackle van achteren. Talledo schiet op doel. Jambe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 1:5

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jambe trapt de bal weg van het doel. Wevere kopt de bal weg. Talledo rent richting de bal. Talledo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schouterden bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
da Qualidade is nu in balbezit. Kujovič probeert naar een medespeler te passen. Talledo is nu in balbezit. Talledo haalt uit met een fantastische trap. Jambe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 1:6

57e minuut.
Strobbe heeft problemen om de bal te vangen. Strobbe passt de bal met de wreef. Talledo probeert de bal met de borst te controleren. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Xiaoyu geeft een hoge lob. Beullens kopt de bal weg. Xiaoyu geeft een lange en hoge pass. Jambe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu geeft een hoge lob. da Qualidade springt en kopt de bal. Schouterden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xiaoyu zal de hoekschop nemen. Jambe bokst de bal weg.

69e minuut.
Beullens trapt de bal weg van het doel. Inworp. Wevere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaoyu geeft een hoge lob. Talledo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pielesiak geeft de bal voor. Daar is Talledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap. Schouterden probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Strobbe is nu in balbezit. Van Brussel onderschept slim de pass. Pielesiak met een sublieme pass. Talledo heeft problemen om de bal te vangen. Talledo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 1:7

75e minuut.
Vandamme rent richting de bal. da Qualidade verovert de bal door een tackle van achteren. Talledo is nu in balbezit. da Qualidade bereikt de bal nog maar net als eerste. da Qualidade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 1:8

76e minuut.
da Qualidade passt de bal met de wreef. Kujovič is nu in balbezit. Kujovič passt de bal in één keer door. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jambe trapt de bal weg. Inworp. Pekuysal met een snelle inworp. Kujovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujovič geeft een lange en hoge pass. Jambe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Wezet - fc_thekillers 1:9

78e minuut.
Lambot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekuysal met een snelle inworp. Kujovič heeft problemen om de bal te vangen. Kujovič geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vandamme geeft de bal voor. Inworp. Pekuysal met een snelle inworp. da Qualidade probeert de bal met de borst te controleren. da Qualidade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Schouterden met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kujovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pielesiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Wezet 93%, fc_thekillers 7%.
United Wezet - fc_thekillers 1:9