Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aunove fc neptunus
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Dziarczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziarczyński met een sublieme pass. Mulet geeft een hoge lob. Tardy rent richting de bal. Tardy draait met de bal, schiet en ... Tack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy onderschept slim de pass. Tardy speelt de bal door. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brutsaert is nu in balbezit. Stąporski onderschept slim de pass. Stąporski speelt de bal door. Tardy rent richting de bal. Tardy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bojanovský controleert de bal met de borst. Bojanovský met een sublieme pass. Daar is Mees, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardy rent richting de bal. Tardy haalt uit met een fantastische trap. Tack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caneghem heeft problemen om de bal te vangen. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Mees, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov speelt de bal door. Tardy is nu in balbezit. Tardy schiet op doel. Tack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vanderspikken rent richting de bal. Mulet onderschept slim de pass. Mulet geeft een lange en hoge pass. Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pizzuto passt de bal met de wreef. Dziarczyński heeft problemen om de bal te vangen. Dziarczyński met een sublieme pass. Daar is Bolshakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tack trapt de bal weg van het doel. Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. Dziarczyński met een sublieme pass. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:1

32e minuut.
Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski speelt de bal door. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap. Caneghem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:2

38e minuut.
Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov passt de bal in één keer door. Daar is Tardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardy haalt uit met een fantastische trap. Tack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:3

44e minuut.
Bojanovský passt de bal zonder na te denken. Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. Mees is nu in balbezit. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aunove 70%, fc neptunus 30%.
aunove - fc neptunus 0:3

47e minuut.
De Moerlooze is nu in balbezit. Dziarczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziarczyński passt de bal zonder na te denken. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:4

52e minuut.
Daar is Mulet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Moerlooze de bal. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tardy passt de bal in één keer door. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneghem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caneghem krijgt een gele kaart. Bolshakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolshakov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:5

61e minuut.
Hollevoet met een sublieme pass. Daar is Brutsaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brutsaert passt de bal in één keer door. Van Bulck is nu in balbezit. Van Bulck haalt uit met een fantastische trap. Slovak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy verovert de bal door een tackle van achteren. Tardy speelt de bal door. Klungelig pakt Bolshakov de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Tack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Caneghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderspikken rent richting de bal. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov schiet op doel. Tack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:6

72e minuut.
Van Bulck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Raedt komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vanderspikken is nu in balbezit. Tarnowski onderschept slim de pass. Tarnowski speelt de bal door. Tardy rent richting de bal. Tardy draait met de bal, schiet en ... Tack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolshakov springt en kopt de bal. Tack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:7

78e minuut.
Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy passt de bal zonder na te denken. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Tack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:8

78e minuut.
Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy onderschept slim de pass. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy is nu in balbezit. Tardy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Vanderspikken rent richting de bal. Vanderspikken passt de bal zonder na te denken. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - fc neptunus 0:9

88e minuut.
Mulet rent richting de bal. Mulet passt de bal in één keer door. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aunove 72%, fc neptunus 28%.
aunove - fc neptunus 0:9