Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEG Dendermonde SK Cornervlag
Normal Tactiek defensief
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Vanderspikken passt de bal met de wreef. Wieruchowski is nu in balbezit. Wieruchowski met een sublieme pass. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goddeeris met een snelle inworp. Geerts is nu in balbezit. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wieruchowski met een sublieme pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Geerts rent richting de bal. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Umans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik geeft de bal voor. Klungelig pakt Goddeeris de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wieruchowski onderschept slim de pass. Wieruchowski passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... van Wijnsberghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:1

24e minuut.
Pauwels speelt de bal door. Daar is Vanderspikken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... van Wijnsberghe bokst de bal weg. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:2

28e minuut.
Bostyn geeft een hoge lob. Inworp. Kulawik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. van Wijnsberghe bokst de bal weg. Linares rent richting de bal. Linares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:3

33e minuut.
Wieruchowski met een sublieme pass. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik passt de bal met de wreef. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares is nu in balbezit. Dobrinescu is nu in balbezit. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Wijnsberghe trapt de bal weg van het doel. Dobrinescu kopt de bal weg. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik onderschept slim de pass. Kulawik met een sublieme pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. van Wijnsberghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:4

43e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Geerts de bal. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEG Dendermonde 86%, SK Cornervlag 14%.
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:4

47e minuut.
Kulawik rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulawik met een snelle inworp. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Cosyn met een harde bal richting middenveld. Wieruchowski kopt de bal weg. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:5

54e minuut.
Eftene rent richting de bal. Geerts rent richting de bal. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bostyn speelt de bal door. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Linares de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
van Wijnsberghe trapt de bal weg. Dobrinescu kan de bal niet met de borst controleren. Vanderspikken speelt de bal door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Linares springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerts rent richting de bal. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:6

71e minuut.
Pauwels met een sublieme pass. Vanderspikken heeft problemen om de bal te vangen. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares draait met de bal, schiet en ... van Wijnsberghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:7

77e minuut.
Kędzior onderschept slim de pass. Kędzior probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een hoge lob. Linares maakt een snoekduik en kopt de bal. van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
van Wijnsberghe met een sublieme pass. Carbonell met een sublieme pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEG Dendermonde 87%, SK Cornervlag 13%.
KEG Dendermonde - SK Cornervlag 0:8