Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Brugge Ksvv ostendstars
523 Tactiek 99
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
García Plaza probeert de bal met de borst te controleren. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Paunov rent richting de bal. Paunov haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Steingrímsson met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft de bal voor. Narov rent richting de bal. Narov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Boateng geeft een lange en hoge pass. Nelson kopt de bal weg. Chajdas heeft problemen om de bal te vangen. Narov rent richting de bal. Narov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wideradzki speelt de bal door. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paunov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wideradzki neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Wideradzki de bal. Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Parret passt de bal met de wreef. Baud bereikt de bal nog maar net als eerste. Baud schiet op doel. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Wideradzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Furtek de bal. Narov probeert naar een medespeler te passen. Paunov is nu in balbezit. Paunov schiet op doel. Mrównica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 57%, ostendstars 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Brugge Ksvv - ostendstars 0:0

47e minuut.
Wideradzki met een sublieme pass. Rycha speelt de bal door. Daar is Narov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narov schiet op doel. Mrównica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - ostendstars 0:1

62e minuut.
Giraudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ostafiński geeft een lange en hoge pass. Baud rent richting de bal. Baud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Hebda is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paunov passt de bal zonder na te denken. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki passt de bal met de wreef. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Brugge Ksvv - ostendstars 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Brugge Ksvv 58%, ostendstars 42%.
Cercle Brugge Ksvv - ostendstars 0:2