Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avergem Fc angwin
Normal Tactiek redding
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 35
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Stijns passt de bal met de wreef. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Comaniciu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Koopmans rent richting de bal. Meule onderschept slim de pass. Muyle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meule raakt geblesseerd tijdens het duel. Meule zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avergem - Fc angwin 0:1

16e minuut.
Verhas met een sublieme pass. Ernens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernens passt de bal in één keer door. Thijs is nu in balbezit. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Copain kopt de bal weg. Mpenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpenza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prijck de bal. Prijck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Meule de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Copain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpenza verovert de bal door een tackle van achteren. Mpenza met een sublieme pass. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Copain rent richting de bal. Mpenza verovert de bal door een tackle van achteren. Mpenza probeert naar een medespeler te passen. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hauwaert passt de bal in één keer door. Mpenza is nu in balbezit. Mpenza passt de bal in één keer door. Meule is nu in balbezit. Meule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avergem - Fc angwin 0:2

39e minuut.
Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Daar is Prijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prijck draait met de bal, schiet en ... Boddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avergem 74%, Fc angwin 26%.
FC Avergem - Fc angwin 0:2

49e minuut.
Stijns onderschept slim de pass. Copain speelt de bal door. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cuypers geeft de bal voor. Hauwaert rent richting de bal. Mpenza verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verhasselt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Muyle geeft een hoge lob. Inworp. Vanderbist met de inworp. Daar is Meule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meule haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Copain passt de bal zonder na te denken. Inworp. Verhasselt met de inworp. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Meule kopt de bal weg. Prijck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muyle is nu in balbezit. Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avergem - Fc angwin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avergem 70%, Fc angwin 30%.
FC Avergem - Fc angwin 0:3