Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Kokerij Chardeneux FC-Mattes-Q
Normal Tactiek MQ
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten very good
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Callaerts geeft een hoge lob. Inworp. Kandziora met de inworp. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi geeft een lange en hoge pass. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreste schiet op doel. Inghels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreste rent richting de bal. Raimondi is nu in balbezit. Agreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:1

12e minuut.
Inghels probeert naar een medespeler te passen. Llamas kopt de bal weg. Kandziora is nu in balbezit. Kandziora geeft een hoge lob. Agreste springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Raimondi de bal onder controle te krijgen. Llamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Llamas geeft een lange en hoge pass. Agreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:2

18e minuut.
Brogno is nu in balbezit. Raimondi onderschept slim de pass. Raimondi passt de bal in één keer door. Agreste rent richting de bal. Agreste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:3

22e minuut.
Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski geeft een lange en hoge pass. Callaerts speelt de bal door. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:4

23e minuut.
Agreste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chi Keung komt het veld opgelopen. Chadli speelt de bal door. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten passt de bal in één keer door. Inghels heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:5

26e minuut.
Daar is Raimondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Llamas onderschept slim de pass. Llamas geeft een lange en hoge pass. Chi Keung springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Inghels trapt de bal weg van het doel. Srdanov kopt de bal weg. Chi Keung is nu in balbezit. Klungelig pakt Raimondi de bal. Raimondi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:6

31e minuut.
Nuţiu is nu in balbezit. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu geeft een hoge lob. Chi Keung springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kins speelt de bal door. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdanov met een sublieme pass. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung draait met de bal, schiet en ... Inghels bokst de bal weg.

35e minuut.
Kandziora kopt de bal weg. Daar is Kins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimondi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chi Keung de bal. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:7

38e minuut.
Klungelig pakt Brogno de bal. Llamas rent richting de bal. Llamas passt de bal met de wreef. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hillen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuţiu zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Inghels probeert wanhopig de bal te grijpen. Chi Keung rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuţiu zal de hoekschop nemen. Chi Keung heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu met een sublieme pass. Kandziora probeert naar een medespeler te passen. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 86%, FC-Mattes-Q 14%.
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:7

54e minuut.
Chi Keung haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goessens de bal onder controle te krijgen. Kandziora geeft de bal voor. Goessens kopt de bal weg. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kandziora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nuţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Srdanov probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu geeft de bal voor. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:8

61e minuut.
Llamas geeft een lange en hoge pass. Inghels speelt de bal door. Llamas kopt de bal weg. Daar is Chi Keung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Keung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Srdanov is nu in balbezit. Srdanov passt de bal in één keer door. Daar is Raimondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kins rent richting de bal. Srdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Srdanov geeft de bal voor. Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap. Inghels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Chi Keung schiet op doel. Goessens probeert de bal aan de voet te houden. Kandziora geeft de bal voor. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:9

74e minuut.
Van Buyten met een sublieme pass. Klungelig pakt Chadli de bal. Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:10

75e minuut.
Chi Keung onderschept slim de pass. Srdanov rent richting de bal. Chi Keung rent richting de bal. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdanov haalt uit met een fantastische trap. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:11

78e minuut.
Kandziora kopt de bal weg. Klungelig pakt Brogno de bal. Raimondi met een sublieme pass. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:12

80e minuut.
Callaerts geeft de bal voor. Chi Keung rent richting de bal. Raimondi is nu in balbezit. Raimondi draait met de bal, schiet en ... Goessens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Llamas verovert de bal door een tackle van achteren. Llamas met een sublieme pass. Srdanov probeert naar een medespeler te passen. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi schiet op doel. Brogno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Llamas met een sublieme pass. Srdanov rent richting de bal. Srdanov met een sublieme pass. Raimondi is nu in balbezit. Raimondi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora geeft een hoge lob. Daar is Goessens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimondi rent richting de bal. Raimondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 88%, FC-Mattes-Q 12%.
Thor Kokerij Chardeneux - FC-Mattes-Q 0:12