Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Ninove FC Kaiserslautern
Normal Tactiek bàrcàlona
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
16.9 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Pollaris kopt de bal weg. Khasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khasu geeft een hoge lob. Jaeger heeft problemen om de bal te vangen. Jaeger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Coster met de inworp. Rapatsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. Creyne bokst de bal weg. Burton probeert de bal aan de voet te houden. Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 0:1

10e minuut.
Daar is Jaeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeger haalt uit met een fantastische trap. Coster heeft problemen om de bal te vangen. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Creyne met een sublieme pass. Deprince kopt de bal weg. Hariga probeert de bal aan de voet te houden. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:1

33e minuut.
Hariga geeft de bal voor. Van de Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Jaeger rent richting de bal. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bevernage heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:2

36e minuut.
Rapatsa geeft een lange en hoge pass. Van de Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coster met de inworp. Pollaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapatsa onderschept slim de pass. Rapatsa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Białkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Burton de bal. Jaeger rent richting de bal. Jaeger schiet op doel. Van de Capelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Ninove 79%, FC Kaiserslautern 21%.
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:2

47e minuut.
Burton passt de bal zonder na te denken. Białkowski is nu in balbezit. Amant rent richting de bal. Białkowski onderschept slim de pass. Białkowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:3

58e minuut.
Wierzbowski geeft de bal voor. Bevernage heeft problemen om de bal te vangen. Białkowski probeert naar een medespeler te passen. Jaeger is nu in balbezit. Jaeger schiet op doel. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski draait met de bal, schiet en ... Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wierzbowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:4

60e minuut.
Klungelig pakt Haps de bal. Haps onderschept slim de pass. Inworp. Emmers met de inworp. Deprince met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Van de Capelle de bal. Białkowski rent richting de bal. Białkowski passt de bal met de wreef. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Białkowski neemt de hoekschop. Bevernage kopt de bal weg. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Van Dessel rent richting de bal. Białkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeger draait met de bal, schiet en ... Bevernage probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Białkowski passt de bal met de wreef. Coster probeert de bal met de borst te controleren. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap. Van de Capelle probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Białkowski neemt de hoekschop. Van de Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Jaeger rent richting de bal. Jaeger haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:5

71e minuut.
Wierzbowski onderschept slim de pass. Wierzbowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaeger de bal. Jaeger haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Khasu met een snelle inworp. Pollaris rent richting de bal. Rapatsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rapatsa geeft een lange en hoge pass. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:6

76e minuut.
Emmers is nu in balbezit. Emmers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Dessel de bal. Wierzbowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:7

80e minuut.
Wierzbowski speelt de bal door. Klungelig pakt Burton de bal. Van de Capelle rent richting de bal. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Amant is nu in balbezit. Rapatsa onderschept slim de pass. Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeger schiet op doel. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Ninove 74%, FC Kaiserslautern 26%.
Germinal Ninove - FC Kaiserslautern 1:7