Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Snakkies Charlie`s Macaroni`s
Normal Tactiek wingerx
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 50.3
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vandenbergh speelt de bal door. Esch probeert naar een medespeler te passen. Iliev heeft problemen om de bal te vangen. Iliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:1

3e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Iliev speelt de bal door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:2

4e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers passt de bal in één keer door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:3

6e minuut.
Merlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki passt de bal in één keer door. Iliev is nu in balbezit. Iliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De Vlaeminck trapt de bal weg. Raeymaeckers kopt de bal weg. Daar is De Vlaeminck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen. Grelecki kopt de bal weg. Iliev rent richting de bal. Iliev schiet op doel. De Vlaeminck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:4

12e minuut.
Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De Vlaeminck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:5

14e minuut.
Raeymaeckers met een sublieme pass. Vandenbergh heeft problemen om de bal te vangen. Vandenbergh probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Esch probeert naar een medespeler te passen. Iliev probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. De Vlaeminck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Museeuw geeft de bal voor. Inworp. Vandenbergh met een snelle inworp. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Iliev rent richting de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De Vlaeminck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Iliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De Vlaeminck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Vlaeminck is nu in balbezit. Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh geeft een hoge lob. Iliev springt en kopt de bal. De Vlaeminck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh geeft een hoge lob. De Vlaeminck heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De Vlaeminck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:6

32e minuut.
Esch geeft de bal voor. Grelecki kopt de bal weg. Iliev heeft problemen om de bal te vangen. Iliev passt de bal zonder na te denken. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandenbergh zal de hoekschop nemen. Iliev controleert de bal met de borst. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch haalt uit met een fantastische trap. De Vlaeminck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev haalt uit met een fantastische trap. Campenaerts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:7

37e minuut.
Vandenbergh met een sublieme pass. Klungelig pakt Raeymaeckers de bal. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De Vlaeminck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vandenbergh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Esch rent richting de bal. Esch geeft een lange en hoge pass. Daar is Grelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev rent richting de bal. Iliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vandenbergh heeft problemen om de bal te vangen. Vandenbergh geeft een hoge lob. Merlier kan de bal niet met de borst controleren. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Snakkies 86%, Charlie`s Macaroni`s 14%.
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:8

47e minuut.
Raeymaeckers speelt de bal door. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft de bal voor. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen. De Vlaeminck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:9

48e minuut.
Raeymaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Raeymaeckers speelt de bal door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iliev probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev is nu in balbezit. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De Vlaeminck kopt de bal weg. Vandenbergh speelt de bal door. Iliev rent richting de bal. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:10

55e minuut.
Esch passt de bal in één keer door. Iliev rent richting de bal. Campenaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campenaerts krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vandenbergh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Vlaeminck is nu in balbezit. Grelecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grelecki krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vandenbergh probeert de bal met de borst te controleren. Vandenbergh probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. De Vlaeminck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:11

59e minuut.
Daar is Verkoppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki passt de bal zonder na te denken. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh geeft een lange en hoge pass. Esch kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. De Vlaeminck bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Vandenbergh geeft een hoge lob. Iliev is nu in balbezit. Iliev passt de bal in één keer door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Iliev passt de bal zonder na te denken. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De Vlaeminck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:12

70e minuut.
De Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh onderschept slim de pass. Vandenbergh met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:13

71e minuut.
Grelecki passt de bal in één keer door. Esch is nu in balbezit. Esch passt de bal in één keer door. Daar is Iliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev haalt uit met een fantastische trap. De Vlaeminck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campenaerts kopt de bal weg. Klungelig pakt Raeymaeckers de bal. Raeymaeckers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Gilbert de bal. Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft een hoge lob. De Vlaeminck bokst de bal weg. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vandenbergh geeft de bal voor. De Vlaeminck speelt de bal door. Klungelig pakt Merlier de bal. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:14

81e minuut.
Malfliet speelt de bal door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev haalt uit met een fantastische trap. De Vlaeminck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:15

86e minuut.
Gilbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfliet geeft een lange en hoge pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gilbert kopt de bal weg. Raeymaeckers probeert de bal aan de voet te houden. Merlier is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel. De Vlaeminck bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Snakkies 84%, Charlie`s Macaroni`s 16%.
FC Snakkies - Charlie`s Macaroni`s 0:15