Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midmid FC Loboys
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 53.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Wojtóściszyn met een sublieme pass. Hadjiu is nu in balbezit. Hadjiu passt de bal met de wreef. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada schiet op doel. Sellier bokst de bal weg.

2e minuut.
Bourbiaux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fatihy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Courtois heeft problemen om de bal te vangen. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn passt de bal in één keer door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:1

13e minuut.
Hadjiu is nu in balbezit. Hadjiu speelt de bal door. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:2

14e minuut.
Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Courtois probeert naar een medespeler te passen. Hadjiu rent richting de bal. Hadjiu geeft de bal voor. Fatihy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Martens rent richting de bal. Cleymans rent richting de bal. Cleymans passt de bal in één keer door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nilis kopt de bal weg. Fatihy geeft een hoge lob. Wojtóściszyn heeft problemen om de bal te vangen. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap. Sellier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Fatihy geeft een hoge lob. Piot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nilis de bal onder controle te krijgen. Sellier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hadjiu met een sublieme pass. Bourbiaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada schiet op doel. Sellier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:3

23e minuut.
Martens kopt de bal weg. Buelinckx heeft problemen om de bal te vangen. Hadjiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fatihy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatihy passt de bal zonder na te denken. Nilis is nu in balbezit. Wojtóściszyn onderschept slim de pass. Wojtóściszyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Nilis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ordu met een snelle inworp. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:4

30e minuut.
Inworp. Dewez met een snelle inworp. Wojtóściszyn rent richting de bal. Buelinckx onderschept slim de pass. Buelinckx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Wojtóściszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtóściszyn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fernández Nicolás de bal. Fernández Nicolás geeft de bal voor. Biesiada krijgt zijn hoofd ertegen. Sellier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Martens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatihy heeft problemen om de bal te vangen. Fatihy geeft een lange en hoge pass. Wojtóściszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Laimnesis speelt de bal door. Fatihy is nu in balbezit. Fatihy probeert naar een medespeler te passen. Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn draait met de bal, schiet en ... Sellier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:5

43e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilis is nu in balbezit. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Sellier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Biesiada de bal. Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midmid 74%, FC Loboys 26%.
Midmid - FC Loboys 0:6

46e minuut.
Blūms komt het veld opgelopen. Pregiban komt het veld opgelopen. Braut komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Pregiban onderschept slim de pass. Pregiban geeft een hoge lob. Blūms rent richting de bal. Blūms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:7

55e minuut.
Pregiban probeert naar een medespeler te passen. Braut is nu in balbezit. Braut geeft een hoge lob. Blūms springt en kopt de bal. Sellier probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:8

62e minuut.
Blūms geeft een hoge lob. Daar is Oyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:9

65e minuut.
Klungelig pakt Pregiban de bal. Pregiban geeft een lange en hoge pass. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Sellier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:10

67e minuut.
Ordu kan de bal niet met de borst controleren. Ordu geeft een lange en hoge pass. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada onderschept slim de pass. Biesiada schiet op doel. Sellier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:11

69e minuut.
Pregiban met een sublieme pass. Daar is Blūms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blūms probeert naar een medespeler te passen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fernández Nicolás verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Nicolás passt de bal in één keer door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:12

74e minuut.
Courtois rent richting de bal. Courtois geeft een lange en hoge pass. Villafañe met een sublieme pass. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada schiet op doel. Sellier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oyen rent richting de bal. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Blūms is nu in balbezit. Blūms draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:13

77e minuut.
Blūms rent richting de bal. Blūms probeert naar een medespeler te passen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel. Sellier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fernández Nicolás met een snelle inworp. Blūms geeft een lange en hoge pass. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada schiet op doel. Sellier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:14

82e minuut.
Piot rent richting de bal. Biesiada onderschept slim de pass. Oyen rent richting de bal. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:15

84e minuut.
Daar is Dewez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blūms verovert de bal door een tackle van achteren. Blūms met een sublieme pass. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:16

85e minuut.
Pregiban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coppieters bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppieters passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blūms de bal. Blūms schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oyen heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:17

87e minuut.
Braut rent richting de bal. Bourbiaux rent richting de bal. Pregiban met een sublieme pass. Blūms bereikt de bal nog maar net als eerste. Blūms draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pregiban de bal onder controle te krijgen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Sellier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - FC Loboys 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midmid 92%, FC Loboys 8%.
Midmid - FC Loboys 0:18