Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eendracht Spa Mastellen
Normal Tactiek rita11
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 48.4
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Eyholzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyholzer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miąskiewicz de bal. Miąskiewicz geeft een hoge lob. Vyncke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi passt de bal in één keer door. Vyncke is nu in balbezit. Vyncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lavochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavochkin passt de bal zonder na te denken. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski geeft een hoge lob. Beleţchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Van de Perre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vyncke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:1

13e minuut.
De Brul passt de bal met de wreef. Vanpeteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanpeteghem passt de bal met de wreef. Daar is Vyncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyncke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van de Perre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Miąskiewicz passt de bal zonder na te denken. Lavochkin is nu in balbezit. Lavochkin passt de bal zonder na te denken. Vyncke heeft problemen om de bal te vangen. Vyncke draait met de bal, schiet en ... Van de Perre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grymonpréz de bal. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski passt de bal in één keer door. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke draait met de bal, schiet en ... Van de Perre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Miąskiewicz met de inworp. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi geeft de bal voor. Lavochkin is nu in balbezit. Lavochkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lado Curty passt de bal in één keer door. Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:2

31e minuut.
Verbist kopt de bal weg. Klungelig pakt Swartenbroucks de bal. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Van de Perre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:3

32e minuut.
Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi passt de bal zonder na te denken. Miąskiewicz speelt de bal door. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke draait met de bal, schiet en ... Van de Perre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Lavochkin rent richting de bal. Lavochkin probeert naar een medespeler te passen. Vyncke is nu in balbezit. Vyncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea geeft een hoge lob. Daar is Opdenacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Eyholzer passt de bal met de wreef. Miąskiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miąskiewicz passt de bal zonder na te denken. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:4

42e minuut.
Lavochkin is nu in balbezit. Lavochkin passt de bal in één keer door. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 86%, Mastellen 14%.
Eendracht Spa - Mastellen 0:5

47e minuut.
Lavochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke rent richting de bal. Vyncke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beleţchi de bal. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:6

55e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski geeft een lange en hoge pass. Beleţchi is nu in balbezit. Vyncke rent richting de bal. Vyncke schiet op doel. Van de Perre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel. Verbist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:7

59e minuut.
Dusalle heeft problemen om de bal te vangen. Vanpeteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanpeteghem passt de bal met de wreef. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Van de Perre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker probeert de bal aan de voet te houden. Eyholzer geeft een hoge lob. Vyncke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Eyholzer kopt de bal weg. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi passt de bal in één keer door. Vyncke rent richting de bal. Vyncke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:8

71e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavochkin onderschept slim de pass. Lavochkin passt de bal zonder na te denken. Daar is Vyncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:9

72e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski passt de bal in één keer door. Beleţchi heeft problemen om de bal te vangen. Beleţchi schiet op doel. Van de Perre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Stercul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Banaszewski de bal. Banaszewski geeft de bal voor. Beleţchi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Verbist is nu in balbezit. Verbist geeft de bal voor. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:10

78e minuut.
Daar is Miąskiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miąskiewicz geeft de bal voor. Vyncke rent richting de bal. Vyncke schiet op doel. Van de Perre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:11

80e minuut.
Vanpeteghem is nu in balbezit. Lavochkin onderschept slim de pass. Lavochkin probeert naar een medespeler te passen. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Van de Perre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Verbist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavochkin rent richting de bal. Lavochkin haalt uit met een fantastische trap. Van de Perre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:12

82e minuut.
Vyncke verovert de bal door een tackle van achteren. Vyncke passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Van de Perre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:13

84e minuut.
Beleţchi passt de bal zonder na te denken. Vyncke rent richting de bal. Vyncke passt de bal in één keer door. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:14

85e minuut.
Beleţchi is nu in balbezit. Lavochkin probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski geeft een lange en hoge pass. Vyncke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Mastellen 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 79%, Mastellen 21%.
Eendracht Spa - Mastellen 0:15