Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogs of War XI the rouches
Normal Tactiek laatste kansen
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
19.9 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Bihari passt de bal in één keer door. Bała heeft problemen om de bal te vangen. Bała geeft een lange en hoge pass. Girard is nu in balbezit. Girard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Moons kopt de bal weg. Lamelle geeft een lange en hoge pass. Kins kan de bal niet met de borst controleren. Girard rent richting de bal. Girard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Resmann kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle geeft een hoge lob. de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bihari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:1

6e minuut.
Vandenbussche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbussche geeft de bal voor. Bała met een sublieme pass. Bihari heeft problemen om de bal te vangen. Bihari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamelle zal de hoekschop nemen. Bihari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:2

7e minuut.
Bauts speelt de bal door. van Daele rent richting de bal. Lamelle speelt de bal door. Bihari rent richting de bal. Bihari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Origi passt de bal met de wreef. Inworp. Bała met de inworp. Lamelle geeft een hoge lob. Girard springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lamelle kopt de bal weg. Lecluyse heeft problemen om de bal te vangen. Lecluyse geeft de bal voor. Bihari rent richting de bal. Bihari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:3

11e minuut.
Klungelig pakt Smaele de bal. Moons is nu in balbezit. Bihari verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bihari de bal. Bihari draait met de bal, schiet en ... de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lamelle rent richting de bal. Lamelle passt de bal in één keer door. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girard draait met de bal, schiet en ... Kins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kossak geeft een lange en hoge pass. Deneuker rent richting de bal. Lamelle onderschept slim de pass. Lamelle geeft de bal voor. Bihari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:4

15e minuut.
Girard heeft problemen om de bal te vangen. Bauts rent richting de bal. Girard onderschept slim de pass. Girard geeft een hoge lob. Bihari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
van Daele is nu in balbezit. van Daele passt de bal met de wreef. Bała speelt de bal door. Klungelig pakt Bihari de bal. Bihari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle met een sublieme pass. Bała geeft de bal voor. Girard maakt een snoekduik en kopt de bal. de Graaff probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:5

21e minuut.
Daar is Vandenbussche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bihari rent richting de bal. Bihari passt de bal met de wreef. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:6

23e minuut.
Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński geeft een hoge lob. Resmann kan de bal niet met de borst controleren. Bihari is nu in balbezit. Bihari haalt uit met een fantastische trap. de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Girard is nu in balbezit. Girard geeft een lange en hoge pass. Bihari is nu in balbezit. Bihari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:7

25e minuut.
Daar is Resmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamelle speelt de bal door. Bihari rent richting de bal. Bihari schiet op doel. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:8

28e minuut.
Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała passt de bal in één keer door. Bihari is nu in balbezit. Bihari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons geeft een lange en hoge pass. Bisconti rent richting de bal. Smaele verovert de bal door een tackle van achteren. Smaele schiet op doel. Depinois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smaele is nu in balbezit. Smaele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kins geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lecluyse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamelle geeft de bal voor. Girard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bała geeft de bal voor. Girard kopt de bal weg. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari schiet op doel. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:9

35e minuut.
Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele passt de bal in één keer door. Bihari is nu in balbezit. Girard rent richting de bal. Girard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:10

36e minuut.
Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Bała rent richting de bal. Bała passt de bal met de wreef. Bihari heeft problemen om de bal te vangen. Bihari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lamelle kopt de bal weg. Daar is Resmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girard speelt de bal door. Bihari rent richting de bal. Bihari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:11

39e minuut.
Daar is Smaele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamelle met een sublieme pass. Bihari rent richting de bal. Bihari haalt uit met een fantastische trap. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:12

42e minuut.
Kins kopt de bal weg. Klungelig pakt Bauts de bal. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari haalt uit met een fantastische trap. Kins probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:13

44e minuut.
Bała kopt de bal weg. Lamelle rent richting de bal. Lamelle passt de bal met de wreef. Bihari rent richting de bal. Bihari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs of War XI 88%, the rouches 12%.
Dogs of War XI - the rouches 0:13

48e minuut.
Bisconti rent richting de bal. Bisconti geeft de bal voor. Bihari kopt de bal weg. Girard is nu in balbezit. Girard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Bała de bal. Bała geeft een lange en hoge pass. Bihari krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bauts is nu in balbezit. Lecluyse verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse met een sublieme pass. Girard is nu in balbezit. Girard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard geeft een lange en hoge pass. de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kins rent richting de bal. Girard verovert de bal door een tackle van achteren. Girard passt de bal in één keer door. Bihari rent richting de bal. Bihari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:14

57e minuut.
Lamelle passt de bal zonder na te denken. Bała is nu in balbezit. Bała geeft een lange en hoge pass. Bihari is nu in balbezit. Bihari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bauts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bała met de inworp. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle geeft een hoge lob. de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bihari is nu in balbezit. Bihari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:15

67e minuut.
Lamelle is nu in balbezit. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Girard is nu in balbezit. Girard geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Deneuker de bal onder controle te krijgen. Girard rent richting de bal. Girard haalt uit met een fantastische trap. de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lecluyse zal de hoekschop nemen. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard rent richting de bal. Girard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:16

75e minuut.
Lecluyse kan de bal niet met de borst controleren. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Girard heeft problemen om de bal te vangen. Bihari rent richting de bal. Bihari draait met de bal, schiet en ... de Graaff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:17

82e minuut.
Depinois speelt de bal door. Lamelle rent richting de bal. Lamelle passt de bal in één keer door. Bihari is nu in balbezit. Bihari haalt uit met een fantastische trap. de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bisconti is nu in balbezit. Bisconti geeft de bal voor. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari haalt uit met een fantastische trap. de Graaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:18

87e minuut.
Klungelig pakt Smaele de bal. Bihari met een sublieme pass. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele verovert de bal door een tackle van achteren. Smaele haalt uit met een fantastische trap. Depinois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bihari passt de bal in één keer door. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - the rouches 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs of War XI 71%, the rouches 29%.
Dogs of War XI - the rouches 0:19