Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Den Malinwa EVH FC Laakdal
424 Tactiek 352
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. García Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Hille speelt de bal door. Toderaşca is nu in balbezit. García Valdivieso rent richting de bal. García Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Ruytjens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:1

8e minuut.
Ruytjens trapt de bal weg van het doel. Zuolin is nu in balbezit. Bulcke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulcke krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Śnieżek speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal met de wreef. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pardonne geeft een hoge lob. Dieltiens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Toderaşca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monagas de bal onder controle te krijgen. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens schiet op doel. Pomorski bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Smolinski met de inworp. Hille geeft de bal voor. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca schiet op doel. Ruytjens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:2

37e minuut.
Zuolin met een sublieme pass. García Valdivieso is nu in balbezit. García Valdivieso speelt de bal door. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Ruytjens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Ruytjens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:3

42e minuut.
Memmersheim met een snelle inworp. Alfaro geeft een lange en hoge pass. García Valdivieso heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:4

43e minuut.
Monagas speelt de bal door. García Valdivieso is nu in balbezit. Amant maakt een afschuwelijke overtreding. García Valdivieso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. García Valdivieso kan niet meer verder spelen. Georgiadis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hille probeert naar een medespeler te passen. Smolinski geeft de bal voor. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Pardonne probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 70%, EVH FC Laakdal 30%.
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:4

46e minuut.
Hille rent richting de bal. Hille passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob. Georgiadis krijgt zijn hoofd ertegen. Ruytjens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:5

56e minuut.
Hille passt de bal zonder na te denken. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hille geeft een lange en hoge pass. Ruytjens speelt de bal door. Zuolin speelt de bal door. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mertens heeft problemen om de bal te vangen. Georgiadis rent richting de bal. Georgiadis passt de bal zonder na te denken. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:6

72e minuut.
Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca schiet op doel. Ruytjens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:7

74e minuut.
Toderaşca passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal in één keer door. Georgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiadis schiet op doel. Ruytjens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Berckelaer rent richting de bal. Berckelaer geeft de bal voor. Zuolin kopt de bal weg. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Berckelaer verovert de bal door een tackle van achteren. Hille rent richting de bal. Hille met een sublieme pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Georgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiadis passt de bal in één keer door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Ruytjens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 72%, EVH FC Laakdal 28%.
Den Malinwa - EVH FC Laakdal 0:7