Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamanha The Hotspur
Normal Tactiek Cerberus
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Vanroye verovert de bal door een tackle van achteren. Vanroye geeft de bal voor. Verger is nu in balbezit. Verger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:1

6e minuut.
Călugăr rent richting de bal. Călugăr passt de bal met de wreef. Verger is nu in balbezit. Klungelig pakt Verger de bal. Verger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:2

10e minuut.
Scandurra met de inworp. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince geeft de bal voor. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:3

18e minuut.
Călugăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăr haalt uit met een fantastische trap. Verger krijgt zijn hoofd ertegen. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju haalt uit met een fantastische trap. Gérouville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Wytynck onderschept slim de pass. Wytynck speelt de bal door. Deprince geeft de bal voor. Paloharju springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger onderschept slim de pass. Verger met een sublieme pass. Paloharju heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gysels heeft problemen om de bal te vangen. Deprince rent richting de bal. Deprince probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verger de bal. Verger draait met de bal, schiet en ... Gérouville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Paloharju de bal. Paloharju draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:4

27e minuut.
Wytynck passt de bal in één keer door. Verger rent richting de bal. Verger probeert naar een medespeler te passen. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:5

30e minuut.
Gysels verovert de bal door een tackle van achteren. Gysels met een sublieme pass. Gérouville rent richting de bal. Paloharju verovert de bal door een tackle van achteren. Paloharju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:6

42e minuut.
Verger is nu in balbezit. Verger met een sublieme pass. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:7

44e minuut.
Wytynck kopt de bal weg. Gysels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verger is nu in balbezit. Verger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hermans de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamanha 88%, The Hotspur 12%.
Tamanha - The Hotspur 0:8

51e minuut.
Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Wytynck onderschept slim de pass. Wytynck passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verger de bal. Verger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:9

55e minuut.
Vandeurzen is nu in balbezit. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince met een sublieme pass. Verger rent richting de bal. Verger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:10

57e minuut.
De Mul geeft een lange en hoge pass. Daar is Gysels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călugăr begaat een overtreding. Călugăr krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Wytynck kopt de bal weg. Klungelig pakt Beké de bal. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Verger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verger haalt uit met een fantastische trap. Gérouville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:11

67e minuut.
Paloharju rent richting de bal. Paloharju speelt de bal door. Klungelig pakt Verger de bal. Paloharju rent richting de bal. Paloharju haalt uit met een fantastische trap. Gérouville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verger rent richting de bal. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:12

71e minuut.
Wytynck rent richting de bal. Călugăr is nu in balbezit. Călugăr probeert naar een medespeler te passen. Verger rent richting de bal. Verger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gaţu geeft een hoge lob. Verger kan de bal niet met de borst controleren. Verger passt de bal zonder na te denken. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gysels is nu in balbezit. Deprince onderschept slim de pass. Deprince passt de bal met de wreef. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verger rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Verger kan de bal niet met de borst controleren. Paloharju rent richting de bal. Verger rent richting de bal. Verger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:13

83e minuut.
Călugăr onderschept slim de pass. Călugăr speelt de bal door. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamanha - The Hotspur 0:14

88e minuut.
Verger onderschept slim de pass. Deprince is nu in balbezit. Deprince geeft een lange en hoge pass. Verger is nu in balbezit. Verger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamanha 90%, The Hotspur 10%.
Tamanha - The Hotspur 0:14