Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keur Postboys
Normal Tactiek f3
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gilman onderschept slim de pass. Gilman passt de bal zonder na te denken. Balbot is nu in balbezit. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Paesen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Balbot de bal. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek passt de bal zonder na te denken. Paesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:1

16e minuut.
Christiaens met een sublieme pass. Inworp. Arencibia met de inworp. Basarabeanu probeert de bal met de borst te controleren. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Christiaens bokst de bal weg. Deprez kopt de bal weg. Toporek geeft een lange en hoge pass. Deprez kopt de bal weg. Christiaens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balbot controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:2

20e minuut.
Paesen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arencibia met een snelle inworp. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Garcia kopt de bal weg. Arencibia is nu in balbezit. Arencibia passt de bal in één keer door. Balbot is nu in balbezit. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:3

29e minuut.
Toporek speelt de bal door. Flocea rent richting de bal. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Balbot rent richting de bal. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:4

34e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal in één keer door. Balbot is nu in balbezit. Balbot schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Usme geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deprez de bal. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ... Christiaens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:5

38e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea schiet op doel. Deprez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lód rent richting de bal. Lód schiet op doel. Christiaens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keur 78%, Postboys 22%.
keur - Postboys 0:5

48e minuut.
Henoit probeert de bal aan de voet te houden. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot passt de bal in één keer door. Flocea rent richting de bal. Flocea haalt uit met een fantastische trap. Christiaens bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Toporek passt de bal in één keer door. Flocea rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Deprez ... Strafschop! Deprez krijgt een gele kaart. Flocea raakt geblesseerd tijdens het duel. Toporek neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Flocea speelt de bal door. Basarabeanu rent richting de bal. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ... Christiaens bokst de bal weg. Flocea geeft een hoge lob. Balbot maakt een snoekduik en kopt de bal. Christiaens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lód is nu in balbezit. Lód passt de bal in één keer door. Flocea is nu in balbezit. Flocea haalt uit met een fantastische trap. Christiaens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:6

69e minuut.
Paesen geeft een lange en hoge pass. Usme geeft de bal voor. Garcia probeert de bal met de borst te controleren. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:7

70e minuut.
Henoit geeft een lange en hoge pass. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Balbot rent richting de bal. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Christiaens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keur - Postboys 0:8

80e minuut.
Christiaens met een harde bal richting middenveld. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Toporek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Balbot rent richting de bal. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot rent richting de bal. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Christiaens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keur 78%, Postboys 22%.
keur - Postboys 0:8