Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Zwalm fc ganda
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Sutela probeert naar een medespeler te passen. Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri geeft een lange en hoge pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:1

8e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Žuža onderschept slim de pass. Žuža passt de bal met de wreef. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde onderschept slim de pass. Garde geeft de bal voor. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hoecke kopt de bal weg. Klungelig pakt Žuža de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:2

22e minuut.
Garde kopt de bal weg. Álvarez probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez met een sublieme pass. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:3

31e minuut.
Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde geeft een hoge lob. Bocquet is nu in balbezit. Pypers verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:4

33e minuut.
Dantschotter met de inworp. Diri is nu in balbezit. Diri met een sublieme pass. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Žuža kopt de bal weg. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Pypers is nu in balbezit. Pypers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vermaelen passt de bal in één keer door. Daar is Garde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pypers de bal. Pypers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt Pypers de bal. Pypers geeft de bal voor. Klungelig pakt Álvarez de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Paepe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Žuža passt de bal zonder na te denken. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Zwalm 80%, fc ganda 20%.
Royal Zwalm - fc ganda 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Garde de bal. Garde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bocquet de bal. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Pypers verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:6

54e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal met de wreef. Pypers heeft problemen om de bal te vangen. Pypers haalt uit met een fantastische trap. Bocquet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:7

55e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez met een sublieme pass. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Diri is nu in balbezit. Diri passt de bal met de wreef. Alves heeft problemen om de bal te vangen. Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paepe trapt de bal weg. Žuža kopt de bal weg. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Pypers rent richting de bal. Pypers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Diri kopt de bal weg. Daar is Pypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter rent richting de bal. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Pypers onderschept slim de pass. Pypers met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paepe met een harde bal richting middenveld. Žuža is nu in balbezit. Žuža draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:8

63e minuut.
Diri probeert naar een medespeler te passen. Alves is nu in balbezit. Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri geeft de bal voor. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. Paepe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:9

65e minuut.
Žuža probeert naar een medespeler te passen. Garde is nu in balbezit. Garde met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Diri passt de bal zonder na te denken. Žuža bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuža probeert naar een medespeler te passen. Pypers is nu in balbezit. Pypers schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Garde geeft de bal voor. Sutela geeft een lange en hoge pass. Žuža geeft een hoge lob. Pypers rent richting de bal. Pypers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Diri speelt de bal door. Pypers rent richting de bal. Pypers passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:10

73e minuut.
Diri probeert naar een medespeler te passen. Pypers is nu in balbezit. Pypers met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez passt de bal in één keer door. Bocquet is nu in balbezit. Pypers verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Žuža kopt de bal weg. Hoecke kan de bal niet met de borst controleren. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Paepe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:11

83e minuut.
Devisch rent richting de bal. Diri verovert de bal door een tackle van achteren. Diri passt de bal met de wreef. Daar is Pypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pypers haalt uit met een fantastische trap. Paepe bokst de bal weg.

84e minuut.
Garde rent richting de bal. Garde passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. Pypers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sutela heeft problemen om de bal te vangen. Sutela speelt de bal door. Žuža speelt de bal door. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:12

89e minuut.
Diri onderschept slim de pass. Diri haalt uit met een fantastische trap. Paepe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Zwalm - fc ganda 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Zwalm 90%, fc ganda 10%.
Royal Zwalm - fc ganda 0:13