Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Zele V for S
Normal Tactiek 2
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 46.4
matig Schieten briljant
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Locke passt de bal met de wreef. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg passt de bal in één keer door. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:1

3e minuut.
Daar is Kowalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalec met een sublieme pass. Tonelo speelt de bal door. Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:2

5e minuut.
Murgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Murgoci passt de bal met de wreef. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Kowalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke geeft een lange en hoge pass. Tapar heeft problemen om de bal te vangen. Tapar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kowalec geeft de bal voor. Daar is Doesburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar is nu in balbezit. Tapar draait met de bal, schiet en ... Quain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:3

8e minuut.
Inworp. Kowalec met een snelle inworp. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:4

10e minuut.
Tapar is nu in balbezit. Tapar speelt de bal door. Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Quain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:5

13e minuut.
Tapar kopt de bal weg. Klungelig pakt Locke de bal. Heylens rent richting de bal. Doesburg onderschept slim de pass. Doesburg schiet op doel. Quain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Locke draait met de bal, schiet en ... Daar is Wijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalec rent richting de bal. Kowalec geeft een hoge lob. Doesburg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:6

16e minuut.
Berckelaer rent richting de bal. Berckelaer met een sublieme pass. Vanderstappen is nu in balbezit. Doesburg rent richting de bal. Doesburg schiet op doel. Quain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:7

18e minuut.
Locke met een sublieme pass. Doesburg rent richting de bal. Doesburg passt de bal zonder na te denken. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kowalec met een sublieme pass. Tapar rent richting de bal. Tapar passt de bal zonder na te denken. Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Quain bokst de bal weg.

21e minuut.
Locke is nu in balbezit. Heylens onderschept slim de pass. Heylens geeft een hoge lob. Naesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murgoci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Quain trapt de bal weg. Tonelo rent richting de bal. Tonelo passt de bal in één keer door. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Locke geeft een hoge lob. Heylens heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Heylens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:8

26e minuut.
Tonelo passt de bal zonder na te denken. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke passt de bal met de wreef. Doesburg rent richting de bal. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Quain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Heylens de bal. Doesburg is nu in balbezit. Quain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:9

29e minuut.
Kowalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo speelt de bal door. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Quain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tapar rent richting de bal. Tapar draait met de bal, schiet en ... Quain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:10

39e minuut.
Madrazo heeft problemen om de bal te vangen. Madrazo geeft de bal voor. Klungelig pakt Wijnen de bal. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quain trapt de bal weg van het doel. Tonelo met een sublieme pass. Tapar is nu in balbezit. Tapar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar speelt de bal door. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Quain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Zele 85%, V for S 15%.
RSC Zele - V for S 0:11

46e minuut.
Doesburg passt de bal zonder na te denken. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec passt de bal zonder na te denken. Locke rent richting de bal. Locke haalt uit met een fantastische trap. Quain bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:12

51e minuut.
Heylens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locke rent richting de bal. Locke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Murgoci rent richting de bal. Murgoci speelt de bal door. Tapar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg rent richting de bal. Doesburg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:13

54e minuut.
Murgoci rent richting de bal. Murgoci met een sublieme pass. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Quain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:14

55e minuut.
Wyffels heeft problemen om de bal te vangen. Cool rent richting de bal. Locke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Doesburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:15

61e minuut.
Heylens kopt de bal weg. Madrazo met een sublieme pass. Doesburg rent richting de bal. Doesburg schiet op doel. Quain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:16

62e minuut.
Tonelo met een sublieme pass. Doesburg is nu in balbezit. Tapar is nu in balbezit. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doesburg is nu in balbezit. Locke is nu in balbezit. Locke passt de bal zonder na te denken. Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vannuten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar is nu in balbezit. Tapar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:17

71e minuut.
Locke rent richting de bal. Tapar rent richting de bal. Locke rent richting de bal. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Lagaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec passt de bal met de wreef. Locke rent richting de bal. Locke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie met een sublieme pass. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke draait met de bal, schiet en ... Heylens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Doesburg passt de bal met de wreef. Kowalec met een sublieme pass. Locke is nu in balbezit. Locke schiet op doel. Quain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - V for S 0:18

85e minuut.
Murgoci passt de bal zonder na te denken. Kowalec speelt de bal door. Tonelo met een sublieme pass. Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Zele 70%, V for S 30%.
RSC Zele - V for S 0:18