Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Titans Halder 04
Normal Tactiek HAL Utd
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten excellent
weak Passen good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Mazur met een sublieme pass. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Siebers controleert de bal met de borst. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Van Dael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:1

6e minuut.
Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft een hoge lob. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Van Dael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:2

10e minuut.
Mazur speelt de bal door. Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto probeert naar een medespeler te passen. Bauwens is nu in balbezit. Bauwens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Righetto met een sublieme pass. Bervoets is nu in balbezit. Bervoets geeft de bal voor. Bauwens heeft problemen om de bal te vangen. Bauwens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rop onderschept slim de pass. Rop speelt de bal door. Righetto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bauwens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauwens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:3

20e minuut.
Bervoets rent richting de bal. Bervoets passt de bal in één keer door. Rusinov met een sublieme pass. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witsel met een snelle inworp. Quirijnen is nu in balbezit. Righetto verovert de bal door een tackle van achteren. Ban geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:4

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Righetto met de inworp. Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Bervoets geeft de bal voor. Bauwens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:5

31e minuut.
Evenepoel heeft problemen om de bal te vangen. Quirijnen rent richting de bal. Ban onderschept slim de pass. Bauwens rent richting de bal. Bauwens schiet op doel. Van Dael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:6

41e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal in één keer door. Daar is Bauwens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauwens schiet op doel. Van Dael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:7

43e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur geeft de bal voor. Bauwens rent richting de bal. Bauwens draait met de bal, schiet en ... Van Dael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:8

44e minuut.
Siebers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Righetto met een snelle inworp. Mazur geeft een hoge lob. Bauwens krijgt zijn hoofd ertegen. Van Dael bokst de bal weg.

45e minuut.
Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft een lange en hoge pass. Mazur kopt de bal weg. Bauwens heeft problemen om de bal te vangen. Bauwens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Titans 78%, Halder 04 22%.
Royal Titans - Halder 04 0:8

48e minuut.
Rusinov geeft de bal voor. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban speelt de bal door. Bauwens rent richting de bal. Bauwens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bervoets onderschept slim de pass. Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal zonder na te denken. Bauwens rent richting de bal. Bauwens schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Van Dael trapt de bal weg. Bervoets kopt de bal weg. Klungelig pakt Ban de bal. Ban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:9

55e minuut.
Evenepoel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siebers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauwens rent richting de bal. Bauwens haalt uit met een fantastische trap. Van Dael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:10

56e minuut.
Klungelig pakt Bossut de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban passt de bal met de wreef. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:11

57e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban passt de bal met de wreef. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Bauwens is nu in balbezit. Bauwens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Righetto zal de hoekschop nemen. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Van Dael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Righetto met een snelle inworp. Bervoets geeft een lange en hoge pass. Bauwens is nu in balbezit. Bauwens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bervoets kopt de bal weg. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz geeft de bal voor. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rop passt de bal in één keer door. Mazur is nu in balbezit. Mazur speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De bal raakt de paal. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens schiet op doel. Van Dael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:12

68e minuut.
Witsel kopt de bal weg. Mazur is nu in balbezit. Mazur passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Van Dael trapt de bal weg. Bervoets kopt de bal weg. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:13

71e minuut.
Bauwens passt de bal met de wreef. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Van Dael bokst de bal weg.

74e minuut.
Rop passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban speelt de bal door. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens haalt uit met een fantastische trap. Van Dael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mazur kopt de bal weg. Ban is nu in balbezit. Ban geeft een lange en hoge pass. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Quirijnen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witsel geeft een hoge lob. Bervoets kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bauwens rent richting de bal. Bauwens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:14

86e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Righetto rent richting de bal. Righetto geeft de bal voor. Van Dael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Titans - Halder 04 0:15

90e minuut.
Righetto geeft de bal voor. Bauwens rent richting de bal. Bauwens speelt de bal door. Rusinov rent richting de bal. Rusinov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Titans 81%, Halder 04 19%.
Royal Titans - Halder 04 0:15