Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit dirkieboys
433 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Scaccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaccini speelt de bal door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Ghyse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:1

7e minuut.
Gumienny is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini speelt de bal door. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Kuypers de bal. Scaccini is nu in balbezit. Luvarà speelt de bal door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gumienny heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Ghyse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Mazzini rent richting de bal. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Tammenol geeft de bal voor. Murarczyk kopt de bal weg. Kótai met een sublieme pass. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Preotu geeft een hoge lob. Troch probeert de bal aan de voet te houden. Luvarà rent richting de bal. Luvarà schiet op doel. Ghyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:3

18e minuut.
Ghyse trapt de bal weg van het doel. Mignolet met een sublieme pass. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gumienny de bal onder controle te krijgen. Ghyse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kótai passt de bal met de wreef. Gumienny is nu in balbezit. Luvarà onderschept slim de pass. Luvarà haalt uit met een fantastische trap. Ghyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:4

23e minuut.
Benteke onderschept slim de pass. Preotu verovert de bal door een tackle van achteren. Preotu met een sublieme pass. Luvarà rent richting de bal. Luvarà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:5

27e minuut.
Tammenol controleert de bal met de borst. Mazzini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tammenol. Mazzini raakt geblesseerd tijdens het duel. Mignolet wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:6

29e minuut.
Kuypers rent richting de bal. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà met een sublieme pass. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tammenol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scaccini met de inworp. Kótai geeft de bal voor. Mazzini maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghyse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luvarà rent richting de bal. Luvarà haalt uit met een fantastische trap. Ghyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:7

37e minuut.
Gumienny onderschept slim de pass. Gumienny geeft de bal voor. Inworp. Preotu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzini geeft een hoge lob. Ghyse bokst de bal weg. Luvarà krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:8

42e minuut.
Preotu neemt de hoekschop. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luvarà de bal. Luvarà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 73%, dirkieboys 27%.
Groen - Wit - dirkieboys 0:8

47e minuut.
Benteke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malfliet speelt de bal door. Mignolet probeert naar een medespeler te passen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:9

49e minuut.
Preotu rent richting de bal. Benteke onderschept slim de pass. Benteke geeft een hoge lob. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà schiet op doel. Ghyse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gumienny de bal. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal in één keer door. Daar is Luvarà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luvarà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mignolet kopt de bal weg. Klungelig pakt Preotu de bal. Preotu geeft een lange en hoge pass. Daar is Luvarà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luvarà draait met de bal, schiet en ... Ghyse bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Scaccini heeft problemen om de bal te vangen. Scaccini passt de bal in één keer door. Luvarà rent richting de bal. Luvarà draait met de bal, schiet en ... Ghyse probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:10

57e minuut.
Tammenol geeft een hoge lob. Haeze kopt de bal weg. Kótai probeert naar een medespeler te passen. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kótai probeert de bal aan de voet te houden. Bisschop speelt de bal door. Varga geeft de bal voor. Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:11

59e minuut.
Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini met een sublieme pass. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:12

66e minuut.
Mignolet is nu in balbezit. Mignolet passt de bal met de wreef. Tammenol heeft problemen om de bal te vangen. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà draait met de bal, schiet en ... Ghyse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:13

68e minuut.
Kuypers passt de bal zonder na te denken. Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazzini de bal. Mazzini schiet op doel. Ghyse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tammenol met een sublieme pass. Klungelig pakt Luvarà de bal. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Ghyse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:14

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Malfliet de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ţugurlan met een snelle inworp. Klungelig pakt Mazzini de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mignolet kopt de bal weg. Mazzini controleert de bal met de borst. Tammenol rent richting de bal. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:15

73e minuut.
Kótai rent richting de bal. Kótai geeft een hoge lob. Luvarà kopt de bal weg. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaele komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini passt de bal in één keer door. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:16

76e minuut.
Haeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet verovert de bal door een tackle van achteren. Mignolet passt de bal in één keer door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:17

78e minuut.
Vanhissenhoven rent richting de bal. Ţugurlan geeft de bal voor. Daar is Gumienny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - dirkieboys 0:18

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coppieters komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Smaele speelt de bal door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gumienny de bal onder controle te krijgen. Ghyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huysmans komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tammenol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenol geeft de bal voor. Ţugurlan kopt de bal weg. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Coppieters kopt de bal weg. Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet geeft een hoge lob. Preotu is nu in balbezit. Preotu geeft een lange en hoge pass. Ghyse bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 79%, dirkieboys 21%.
Groen - Wit - dirkieboys 0:18