Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dick The Benchwarmers
Normal Tactiek MN Blitz 5
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.7
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Moldakaraev onderschept slim de pass. Moldakaraev met een sublieme pass. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Heyninck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:1

5e minuut.
Charlier heeft problemen om de bal te vangen. Mijal is nu in balbezit. Mijal met een sublieme pass. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:2

8e minuut.
Havutçu speelt de bal door. Penxten is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Nazăr rent richting de bal. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:3

14e minuut.
Inworp. Bobeş met een snelle inworp. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Verjans de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobeş zal de hoekschop nemen. Nazăr springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Heyninck de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobeş neemt de hoekschop. Denhaese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldakaraev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:4

23e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heyninck de bal. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Denhaese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:5

30e minuut.
Moldakaraev onderschept slim de pass. Moldakaraev passt de bal met de wreef. Nazăr rent richting de bal. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bobeş kopt de bal weg. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr met een sublieme pass. Moldakaraev heeft problemen om de bal te vangen. Moldakaraev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Denhaese trapt de bal weg van het doel. Nazăr is nu in balbezit. Mijal is nu in balbezit. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Denhaese met een sublieme pass. Nazăr controleert de bal met de borst. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Havutçu speelt de bal door. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Verjans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denhaese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:6

36e minuut.
Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel passt de bal in één keer door. Van Impe rent richting de bal. Moldakaraev onderschept slim de pass. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:7

38e minuut.
Penxten rent richting de bal. Penxten geeft een lange en hoge pass. Dagić kopt de bal weg. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mijal speelt de bal door. Moldakaraev rent richting de bal. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Denhaese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:8

43e minuut.
Havutçu verovert de bal door een tackle van achteren. Havutçu speelt de bal door. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev passt de bal met de wreef. Nazăr rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobeş zal de hoekschop nemen. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Denhaese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dick 89%, The Benchwarmers 11%.
dick - The Benchwarmers 0:9

49e minuut.
Charlier rent richting de bal. Moldakaraev onderschept slim de pass. Moldakaraev probeert naar een medespeler te passen. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Denhaese bokst de bal weg. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Denhaese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:10

50e minuut.
Steenwinckel rent richting de bal. Nazăr rent richting de bal. Nazăr speelt de bal door. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:11

54e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Bobeş passt de bal zonder na te denken. Daar is Nazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazăr schiet op doel. Na een snelle pass probeert Verjans de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:12

62e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş passt de bal zonder na te denken. İnce probeert naar een medespeler te passen. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Herremans verovert de bal door een tackle van achteren. Herremans speelt de bal door. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
İnce speelt de bal door. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr passt de bal in één keer door. Daar is Moldakaraev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:13

68e minuut.
Nazăr is nu in balbezit. Steenwinckel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazăr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dagić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mijal speelt de bal door. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Nazăr schiet op doel. Denhaese probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Denhaese met een harde bal richting middenveld. İnce kopt de bal weg. Moldakaraev is nu in balbezit. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:14

75e minuut.
Groń rent richting de bal. Havutçu is nu in balbezit. Havutçu passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Groń onderschept slim de pass. Frais rent richting de bal. Frais passt de bal in één keer door. Moldakaraev heeft problemen om de bal te vangen. Moldakaraev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Van Impe heeft problemen om de bal te vangen. Van Impe geeft een hoge lob. Bennesteker kopt de bal weg. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Frais passt de bal met de wreef. Havutçu rent richting de bal. Havutçu geeft een hoge lob. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Groń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Havutçu de bal. Havutçu geeft de bal voor. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nazăr geeft een lange en hoge pass. Charlier is nu in balbezit. Charlier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Havutçu de bal. Havutçu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - The Benchwarmers 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dick 77%, The Benchwarmers 23%.
dick - The Benchwarmers 0:15