Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shitterpool fc Tempo
Normal Tactiek jajola
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 36.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Smet met een sublieme pass. De Graef heeft problemen om de bal te vangen. De Graef passt de bal in één keer door. Callaerts rent richting de bal. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. De Graef kan de bal niet met de borst controleren. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Van Bulck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Tempo 0:1

21e minuut.
Bulteel kan de bal niet met de borst controleren. Beerens rent richting de bal. Beerens passt de bal met de wreef. De Graef is nu in balbezit. De Graef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Tempo 0:2

23e minuut.
De Graef passt de bal zonder na te denken. Croonenburg heeft problemen om de bal te vangen. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. Van Bulck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Tempo 0:3

24e minuut.
Bulteel rent richting de bal. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. De Graef passt de bal in één keer door. Callaerts rent richting de bal. Callaerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Beerens speelt de bal door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts schiet op doel. Van Bulck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Tempo 0:4

35e minuut.
Van Eetvelde is nu in balbezit. Van Eetvelde passt de bal zonder na te denken. Callaerts rent richting de bal. Callaerts draait met de bal, schiet en ... Croonenburg probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulteel. Bulteel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 79%, Tempo 21%.
shitterpool fc - Tempo 0:4

56e minuut.
Bulteel met een sublieme pass. De Graef is nu in balbezit. De Graef probeert naar een medespeler te passen. Callaerts rent richting de bal. Callaerts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Coquart neemt vlug de vrije trap. Turner heeft problemen om de bal te vangen. De Graef rent richting de bal. Huyghe rent richting de bal. Huyghe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Beerens rent richting de bal. Beerens passt de bal met de wreef. Callaerts rent richting de bal. Callaerts schiet op doel. Van Bulck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Tempo 0:5

82e minuut.
de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. Van Bulck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Bulck niet meer kan verder spelen. Verkoppen komt het veld opgelopen.

84e minuut.
de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts onderschept slim de pass. Callaerts probeert naar een medespeler te passen. De Graef rent richting de bal. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De Graef is nu in balbezit. De Graef passt de bal met de wreef. Callaerts is nu in balbezit. Van Eetvelde rent richting de bal. Van Eetvelde schiet op doel. Verkoppen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 77%, Tempo 23%.
shitterpool fc - Tempo 0:5