Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kfc Germinal City Rijkevorsel LOZERS
maco Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 56.3
weak Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Stazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Diculescu de bal onder controle te krijgen. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Venâncio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:1

6e minuut.
Zauner heeft problemen om de bal te vangen. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor haalt uit met een fantastische trap. Păun probeert de bal aan de voet te houden. Venâncio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:2

13e minuut.
Glaría probeert naar een medespeler te passen. Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogsgaard speelt de bal door. Stazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:3

28e minuut.
Stazu geeft een hoge lob. Sundgot heeft problemen om de bal te vangen. Paździor rent richting de bal. Paździor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:4

31e minuut.
Glaría met een sublieme pass. Kravička is nu in balbezit. Kravička geeft een lange en hoge pass. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ... Venâncio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Daar is Baloyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahcen rent richting de bal. Păun bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor schiet op doel. Venâncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 73%, LOZERS 27%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:5

50e minuut.
Kravička rent richting de bal. Kravička geeft de bal voor. Klungelig pakt Zauner de bal. Stazu is nu in balbezit. Stazu draait met de bal, schiet en ... Venâncio bokst de bal weg.

59e minuut.
Bölen passt de bal in één keer door. Stazu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stazu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahcen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:6

70e minuut.
Kravička geeft de bal voor. Zauner kopt de bal weg. Lahcen met een sublieme pass. Paździor rent richting de bal. Paździor draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:7

73e minuut.
Auwerx passt de bal zonder na te denken. Kos rent richting de bal. Kos passt de bal zonder na te denken. Frančišković is nu in balbezit. Frančišković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu rent richting de bal. Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal in één keer door. Paździor heeft problemen om de bal te vangen. Paździor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:8

87e minuut.
Zauner rent richting de bal. Zauner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stazu met de inworp. Lahcen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Venâncio trapt de bal weg van het doel. Glaría kopt de bal weg. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 63%, LOZERS 37%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - LOZERS 0:8