Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Standard Grimbergen Sombrero Galaxy
Normal Tactiek Bam*
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.2 gemiddelde waardering 45
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Luzac geeft een hoge lob. Claessens kopt de bal weg. Bossut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro onderschept slim de pass. Cedro passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bossut kopt de bal weg. Groote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menu is nu in balbezit. Kasapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:1

9e minuut.
Kasapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu passt de bal zonder na te denken. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:2

19e minuut.
Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu onderschept slim de pass. Kasapoğlu met een sublieme pass. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:3

21e minuut.
Claessens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Preud`Homme komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati met een sublieme pass. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delikatny de bal. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:4

29e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Delikatny schiet op doel. Lambert probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sudati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brochard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cedro heeft problemen om de bal te vangen. Cedro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:5

31e minuut.
Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lambert de bal. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:6

35e minuut.
Delikatny passt de bal in één keer door. Cedro is nu in balbezit. Cedro passt de bal met de wreef. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:7

37e minuut.
Sudati rent richting de bal. Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cedro heeft problemen om de bal te vangen. Cedro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Sudati met de inworp. Kasapoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Cedro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Menu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasapoğlu rent richting de bal. Kasapoğlu met een sublieme pass. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq geeft de bal voor. Kasapoğlu kopt de bal weg. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Standard Grimbergen 72%, Sombrero Galaxy 28%.
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:8

49e minuut.
Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati rent richting de bal. Cedro is nu in balbezit. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:9

50e minuut.
Genechten met een sublieme pass. Francq is nu in balbezit. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro schiet op doel. Brochard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cedro probeert de bal met de borst te controleren. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro onderschept slim de pass. Cedro schiet op doel. Brochard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
Wójcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudati geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Clerck de bal onder controle te krijgen. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudati met de inworp. Kasapoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Francq met een harde bal richting middenveld. Wójcik geeft een hoge lob. Delikatny kopt de bal weg. Cedro is nu in balbezit. Cedro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:10

73e minuut.
Sudati passt de bal in één keer door. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:11

80e minuut.
Brochard probeert naar een medespeler te passen. Stroe kopt de bal weg. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Brochard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Delikatny heeft problemen om de bal te vangen. Lambert rent richting de bal. Delikatny onderschept slim de pass. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:12

84e minuut.
Daar is Sudati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossut rent richting de bal. Sudati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bossut moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bossut kan niet meer verder spelen. Laureys komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kasapoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sudati rent richting de bal. Sudati passt de bal met de wreef. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Brochard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Standard Grimbergen 70%, Sombrero Galaxy 30%.
Standard Grimbergen - Sombrero Galaxy 0:13