Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vengeance FC Courtraisien
343 Tactiek SaveThePlanet
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 43.7
slecht Schieten goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Wagemakers passt de bal in één keer door. Van Ermen is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Notenboom controleert de bal met de borst. Notenboom geeft een lange en hoge pass. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:1

14e minuut.
Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin speelt de bal door. Notenboom rent richting de bal. Notenboom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De Waele-De Guchtenaere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martin met de inworp. Dazin rent richting de bal. Dazin geeft een hoge lob. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:2

28e minuut.
Doeltrap. Vantongerloo met een harde bal richting middenveld. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niedźwiedzki zal de hoekschop nemen. Szutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hermans kopt de bal weg. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Dazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dazin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:3

32e minuut.
Dazin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dhulst komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Trydal geeft een hoge lob. Szutkowski kopt de bal weg. De Waele-De Guchtenaere heeft problemen om de bal te vangen. Notenboom rent richting de bal. Notenboom draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vantongerloo met een harde bal richting middenveld. Dhulst kopt de bal weg. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:4

34e minuut.
Jaspers is nu in balbezit. Notenboom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaspers. Jaspers krijgt een gele kaart. Notenboom raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedźwiedzki met een snel genomen vrije trap. Szutkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Martin speelt de bal door. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst geeft een hoge lob. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trydal geeft de bal voor. Daar is De Waele-De Guchtenaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski schiet op doel. Vantongerloo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szutkowski probeert naar een medespeler te passen. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:5

45e minuut.
Martin met een sublieme pass. Dhulst rent richting de bal. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vengeance 74%, FC Courtraisien 26%.
Vengeance - FC Courtraisien 0:5

47e minuut.
Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst passt de bal zonder na te denken. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:6

53e minuut.
Klungelig pakt Vandenhout de bal. Notenboom onderschept slim de pass. Notenboom geeft een hoge lob. Daar is Szutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Daar is Szutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:7

63e minuut.
Dhulst speelt de bal door. Notenboom rent richting de bal. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom onderschept slim de pass. Notenboom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:8

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vantongerloo met een harde bal richting middenveld. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:9

73e minuut.
De Waele-De Guchtenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin met een sublieme pass. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski geeft een lange en hoge pass. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Van Ermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin passt de bal in één keer door. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Impens geeft een hoge lob. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki geeft een lange en hoge pass. Szutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vengeance - FC Courtraisien 0:10

84e minuut.
Van Rijkom verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst rent richting de bal. Dhulst speelt de bal door. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski draait met de bal, schiet en ... Vantongerloo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De Waele-De Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martin met een snelle inworp. Klungelig pakt Dhulst de bal. Dhulst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Notenboom schiet op doel. Klungelig pakt Van Rijkom de bal. Dhulst met een sublieme pass. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vengeance 73%, FC Courtraisien 27%.
Vengeance - FC Courtraisien 0:10