Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boem boem Rokade Bowl Area
5-3-2 Tactiek 451 cent-aanval
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 45.6
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Devoldere heeft problemen om de bal te vangen. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu passt de bal met de wreef. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Benteke rent richting de bal. Malaspina onderschept slim de pass. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli geeft een hoge lob. Tesla krijgt zijn hoofd ertegen. Meirsschaut bokst de bal weg.

8e minuut.
Dazin heeft problemen om de bal te vangen. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrughe is nu in balbezit. Tesla onderschept slim de pass. Tesla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Gilbert speelt de bal door. Verbrughe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla verovert de bal door een tackle van achteren. Tesla schiet op doel. Meirsschaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Victoor rent richting de bal. Łachacz geeft een hoge lob. Daar is Dazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Rokade Bowl Area 0:1

20e minuut.
Rüstəmli geeft een lange en hoge pass. Verbrughe kopt de bal weg. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ... Meirsschaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Malaspina passt de bal met de wreef. Gilbert geeft een hoge lob. Verbrughe probeert de bal met de borst te controleren. Tesla is nu in balbezit. Tesla schiet op doel. Meirsschaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Amant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartholomeu rent richting de bal. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu onderschept slim de pass. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Rokade Bowl Area 0:2

29e minuut.
Tesla passt de bal zonder na te denken. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina geeft een lange en hoge pass. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gilbert zal de hoekschop nemen. Devoldere heeft problemen om de bal te vangen. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut bokst de bal weg.

34e minuut.
Malaspina probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu rent richting de bal. Dazin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartholomeu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartholomeu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu passt de bal zonder na te denken. Gilbert speelt de bal door. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meirsschaut met een sublieme pass. Klungelig pakt Houben de bal. Frutiger is nu in balbezit. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Houben rent richting de bal. Łachacz rent richting de bal. Houben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houben krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tesla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dazin de bal onder controle te krijgen. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ... Meirsschaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Rokade Bowl Area 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 84%, Rokade Bowl Area 16%.
boem boem - Rokade Bowl Area 0:3

50e minuut.
Rüstəmli geeft een lange en hoge pass. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fock ... Strafschop! Tesla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tesla kan niet meer verder spelen. Falang komt het veld opgelopen. Bartholomeu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Rokade Bowl Area 0:4

54e minuut.
Fock geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rüstəmli met de inworp. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rüstəmli met een sublieme pass. Klungelig pakt Malaspina de bal. Rüstəmli met een sublieme pass. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Verelst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartholomeu is nu in balbezit. Verelst rent richting de bal. Bartholomeu onderschept slim de pass. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Rokade Bowl Area 0:5

64e minuut.
Malaspina heeft problemen om de bal te vangen. Malaspina schiet op doel. Fock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang haalt uit met een fantastische trap. Meirsschaut bokst de bal weg.

75e minuut.
Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli geeft de bal voor. Falang maakt een snoekduik en kopt de bal. Malaspina rent richting de bal. Malaspina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rüstəmli met een sublieme pass. Verbrughe rent richting de bal. Falang onderschept slim de pass. Falang draait met de bal, schiet en ... Meirsschaut probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Rokade Bowl Area 0:6

86e minuut.
Daar is Dazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dazin de bal. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Benteke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli passt de bal met de wreef. Malaspina rent richting de bal. Malaspina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 76%, Rokade Bowl Area 24%.
boem boem - Rokade Bowl Area 0:6