Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Vladivorstock Daring CM
Normal Tactiek ArboH1
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Driessche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pędziwiatr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lineker krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buck trapt de bal weg. Kuchar kopt de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljan is nu in balbezit. Lineker is nu in balbezit. Lineker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:1

6e minuut.
Watkins rent richting de bal. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhasselt is nu in balbezit. Lineker onderschept slim de pass. Lineker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Drljan haalt uit met een fantastische trap. Henderyckx probeert de bal aan de voet te houden. Lineker is nu in balbezit. Lineker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:2

13e minuut.
Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins geeft een lange en hoge pass. Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:3

14e minuut.
Verhasselt rent richting de bal. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu passt de bal met de wreef. Lineker is nu in balbezit. Lineker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Founzy verovert de bal door een tackle van achteren. Founzy speelt de bal door. Drljan rent richting de bal. Drljan schiet op doel. Buck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:4

22e minuut.
Kiekens kopt de bal weg. Daar is Watkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watkins passt de bal met de wreef. Lineker is nu in balbezit. Lineker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:5

26e minuut.
Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Buck probeert naar een medespeler te passen. Haerbos is nu in balbezit. Pędziwiatr onderschept slim de pass. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nuţiu schiet op doel. Kiekens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuchar geeft de bal voor. Lineker springt en kopt de bal. Buck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:6

35e minuut.
Kuchar onderschept slim de pass. Kuchar geeft een hoge lob. Lineker kopt de bal weg. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pędziwiatr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koopmans rent richting de bal. Koopmans passt de bal in één keer door. Daar is Watkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watkins geeft een hoge lob. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:7

39e minuut.
Lineker is nu in balbezit. Watkins rent richting de bal. Watkins probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drljan de bal. Drljan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:8

41e minuut.
Kuchar probeert naar een medespeler te passen. Lineker controleert de bal met de borst. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Vladivorstock 89%, Daring CM 11%.
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:8

46e minuut.
Wicke komt het veld opgelopen. Makovi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Watkins rent richting de bal. Watkins passt de bal met de wreef. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker schiet op doel. Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz speelt de bal door. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Drljan is nu in balbezit. Henderyckx rent richting de bal. Drljan onderschept slim de pass. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:9

55e minuut.
Buck met een sublieme pass. Watkins kopt de bal weg. Pędziwiatr heeft problemen om de bal te vangen. Watkins geeft een hoge lob. Makovi maakt een snoekduik en kopt de bal. Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:10

59e minuut.
Daar is Verhasselt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins passt de bal met de wreef. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buck trapt de bal weg van het doel. Wicke kopt de bal weg. Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wicke met een snelle inworp. Bourbiaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi begaat een overtreding. Makovi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Makovi rent richting de bal. Bourbiaux rent richting de bal. Lineker is nu in balbezit. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:11

65e minuut.
Watkins probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lineker de bal. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:12

67e minuut.
Pędziwiatr passt de bal met de wreef. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins geeft de bal voor. Lineker springt en kopt de bal. Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:13

72e minuut.
Henderyckx is nu in balbezit. Drljan verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker schiet op doel. Buck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:14

73e minuut.
Haerbos geeft een hoge lob. Movilescu kopt de bal weg. Watkins probeert naar een medespeler te passen. Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:15

74e minuut.
Verhasselt is nu in balbezit. Makovi verovert de bal door een tackle van achteren. Bourbiaux rent richting de bal. Makovi onderschept slim de pass. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Henderyckx onderschept slim de pass. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan schiet op doel. Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wicke rent richting de bal. Wicke passt de bal met de wreef. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker schiet op doel. Buck bokst de bal weg.

83e minuut.
Kiekens geeft een hoge lob. Bytnowicz kopt de bal weg. Daar is Pędziwiatr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Lineker springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans onderschept slim de pass. Koopmans met een sublieme pass. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Lineker rent richting de bal. Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pędziwiatr passt de bal in één keer door. Lineker is nu in balbezit. Lineker passt de bal zonder na te denken. Makovi is nu in balbezit. Makovi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Vladivorstock 90%, Daring CM 10%.
KFC Vladivorstock - Daring CM 0:16