Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Overmere OPI
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Gajdzik met een sublieme pass. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik geeft de bal voor. Krajčík geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda passt de bal in één keer door. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda speelt de bal door. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:1

14e minuut.
Yemyeşil passt de bal in één keer door. Krajčík heeft problemen om de bal te vangen. Krajčík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yemyeşil de bal. Yemyeşil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:2

17e minuut.
Krajčík is nu in balbezit. Krajčík passt de bal in één keer door. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:3

25e minuut.
Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Defever de bal. Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Krajčík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Van Parys met een harde bal richting middenveld. Bulanda kopt de bal weg. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Van Dorp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:4

29e minuut.
Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Gajdzik speelt de bal door. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Parys de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:5

34e minuut.
López Aguado is nu in balbezit. López Aguado passt de bal zonder na te denken. Krajčík is nu in balbezit. Krajčík draait met de bal, schiet en ... Vandenbroucke probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. De Clerck met de inworp. López Aguado is nu in balbezit. Servranckx verovert de bal door een tackle van achteren. Servranckx geeft een lange en hoge pass. Janssens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Overmere 74%, OPI 26%.
Germinal Overmere - OPI 0:5

46e minuut.
Dyduch geeft een lange en hoge pass. Van Parys controleert de bal met de borst. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Van Dorp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:6

47e minuut.
Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck is nu in balbezit. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Gajdzik rent richting de bal. Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík passt de bal in één keer door. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil schiet op doel. Van Dorp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Krajčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajčík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Defever rent richting de bal. Krajčík onderschept slim de pass. Krajčík probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
López Aguado met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Parys de bal. Krajčík rent richting de bal. Krajčík schiet op doel. Van Dorp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:7

61e minuut.
Dyduch met een sublieme pass. Krajčík rent richting de bal. Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Krajčík schiet op doel. Van Dorp bokst de bal weg. Krajčík is nu in balbezit. Krajčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:8

63e minuut.
Defever bereikt de bal nog maar net als eerste. Defever probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. Van Dorp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:9

64e minuut.
Yemyeşil passt de bal in één keer door. Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yemyeşil de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Dorp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Vandenbroucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Dorp trapt de bal weg van het doel. Dyduch kopt de bal weg. Krajčík rent richting de bal. Krajčík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De Clerck rent richting de bal. Canpolat onderschept slim de pass. Canpolat speelt de bal door. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil passt de bal in één keer door. Van Dorp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil passt de bal zonder na te denken. Krajčík rent richting de bal. Krajčík draait met de bal, schiet en ... Van Dorp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:10

78e minuut.
Yemyeşil geeft de bal voor. Doeltrap. Van Parys trapt de bal weg. Cortina is nu in balbezit. Cortina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De Clerck geeft de bal voor. Inworp. López Aguado met de inworp. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik geeft de bal voor. Van Dorp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Cortina speelt de bal door. López Aguado met een sublieme pass. Krajčík is nu in balbezit. Krajčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - OPI 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Overmere 79%, OPI 21%.
Germinal Overmere - OPI 0:11