Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Dorado FC Königsblau
SL 5312 HH bel 2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Roets bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert is nu in balbezit. De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. Roets verovert de bal door een tackle van achteren. Roets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gentier is nu in balbezit. Gentier geeft een hoge lob. van Bercklaer is nu in balbezit. Verbrughe verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrughe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bossaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bossaert met een sublieme pass. Van Aert rent richting de bal. Van Aert haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans speelt de bal door. Dekort rent richting de bal. Dekort draait met de bal, schiet en ... Lanssens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Königsblau 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 41%, FC Königsblau 59%.
EL Dorado - FC Königsblau 0:1

50e minuut.
Le Lettre passt de bal in één keer door. Verbrughe is nu in balbezit. van Bercklaer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag van Bercklaer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Verbrughe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter onderschept slim de pass. Winter passt de bal met de wreef. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Königsblau 0:2

74e minuut.
Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kermans. Kermans krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Albrechts geeft een lange en hoge pass. Belie speelt de bal door. Wolters kopt de bal weg. Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertongen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Le Lettre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Lettre geeft de bal voor. De Waal is nu in balbezit. De Waal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Verhoeven passt de bal met de wreef. Dekort rent richting de bal. Dekort geeft de bal voor. De Waal is nu in balbezit. De Waal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 40%, FC Königsblau 60%.
EL Dorado - FC Königsblau 0:2