Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm sk Tielt
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 51.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Seppä passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Helpers de bal. Helpers speelt de bal door. Hannig rent richting de bal. Hannig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Hannig passt de bal zonder na te denken. Cambier is nu in balbezit. Cambier passt de bal met de wreef. Denayer geeft de bal voor. Hannig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:1

5e minuut.
Van Brabant kopt de bal weg. Barajas geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Camp de bal. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:2

10e minuut.
Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä passt de bal zonder na te denken. Hannig heeft problemen om de bal te vangen. Hannig draait met de bal, schiet en ... Lejeune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:3

13e minuut.
Winter is nu in balbezit. Hannig onderschept slim de pass. Hannig passt de bal in één keer door. Cambier is nu in balbezit. Cambier schiet op doel. Lejeune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Winter probeert de bal met de borst te controleren. Hannig rent richting de bal. Hannig speelt de bal door. Cambier rent richting de bal. Cambier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Beerens de bal. Seppä met een sublieme pass. Denayer heeft problemen om de bal te vangen. Denayer geeft een hoge lob. Hannig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:4

19e minuut.
Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä passt de bal met de wreef. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hannig rent richting de bal. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:5

22e minuut.
Daar is Hannig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekort rent richting de bal. Hannig onderschept slim de pass. Seppä geeft een hoge lob. Cambier maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Barajas rent richting de bal. Barajas speelt de bal door. Cambier rent richting de bal. Cambier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:6

25e minuut.
Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx onderschept slim de pass. Snoeckx passt de bal met de wreef. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helpers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denayer heeft problemen om de bal te vangen. Denayer geeft een lange en hoge pass. Hannig krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:7

30e minuut.
Barajas passt de bal met de wreef. Hannig is nu in balbezit. Hannig passt de bal zonder na te denken. Daar is Cambier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lejeune trapt de bal weg van het doel. Seppä kopt de bal weg. Daar is Cambier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:8

34e minuut.
Denayer is nu in balbezit. Denayer passt de bal in één keer door. Van Camp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier verovert de bal door een tackle van achteren. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Lejeune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Snoeckx met een sublieme pass. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier passt de bal zonder na te denken. Hannig is nu in balbezit. Hannig haalt uit met een fantastische trap. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Lejeune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:9

44e minuut.
Loncke kopt de bal weg. Hannig is nu in balbezit. Hannig passt de bal zonder na te denken. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Lejeune bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 79%, sk Tielt 21%.
SV Zwalm - sk Tielt 0:10

46e minuut.
Snoeckx passt de bal met de wreef. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas geeft een hoge lob. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:11

47e minuut.
Beerens passt de bal in één keer door. Daar is Dekort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekort passt de bal met de wreef. Hannig rent richting de bal. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:12

50e minuut.
Denayer met een sublieme pass. Seppä is nu in balbezit. Seppä speelt de bal door. Hannig rent richting de bal. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:13

52e minuut.
Seppä probeert de bal met de borst te controleren. Seppä geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Denayer de bal. Denayer geeft de bal voor. Hannig krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä probeert naar een medespeler te passen. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Van Camp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lejeune bokst de bal weg. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel. Lejeune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:14

58e minuut.
Hannig kopt de bal weg. Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Hannig rent richting de bal. Hannig schiet op doel. Lejeune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:15

58e minuut.
Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas geeft de bal voor. Cambier heeft problemen om de bal te vangen. Hannig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Lejeune trapt de bal weg van het doel. Seppä kopt de bal weg. Cambier rent richting de bal. Cambier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier geeft een hoge lob. Alderweireld heeft problemen om de bal te vangen. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig schiet op doel. Lejeune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Cambier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hannig de bal. Hannig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Seppä passt de bal zonder na te denken. Denayer heeft problemen om de bal te vangen. Denayer geeft de bal voor. Klungelig pakt Hannig de bal. Hannig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:16

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Alderweireld de bal onder controle te krijgen. Van Camp is nu in balbezit. Cambier onderschept slim de pass. Cambier schiet op doel. Lejeune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Spinozzi komt het veld opgelopen. Avalos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Barajas geeft een lange en hoge pass. Christiaen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denayer met de inworp. Spinozzi geeft een hoge lob. Lejeune bokst de bal weg. Dekort is nu in balbezit. Dekort geeft een hoge lob. Avalos kopt de bal weg. Barajas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cambier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:17

75e minuut.
Cambier met een sublieme pass. Denayer is nu in balbezit. Denayer passt de bal in één keer door. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Dreesen komt het veld opgelopen. Suys komt het veld opgelopen. Gutschoven komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreesen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Van Camp de bal onder controle te krijgen. Hannig is nu in balbezit. Hannig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Suys controleert de bal met de borst. Suys met een sublieme pass. Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreesen schiet op doel. Lejeune probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:18

82e minuut.
Winter is nu in balbezit. Winter passt de bal met de wreef. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:19

83e minuut.
Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert met een sublieme pass. Gutschoven rent richting de bal. Klungelig pakt Gutschoven de bal. Gutschoven geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lejeune met een harde bal richting middenveld. Suys speelt de bal door. Hannig is nu in balbezit. Dreesen is nu in balbezit. Dreesen haalt uit met een fantastische trap. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hannig de bal. Hannig draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:20

85e minuut.
Hannig met een sublieme pass. Callewaert rent richting de bal. Dreesen onderschept slim de pass. Dreesen draait met de bal, schiet en ... Lejeune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lejeune trapt de bal weg van het doel. Suys kopt de bal weg. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel. Lejeune maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:21

90e minuut.
Dreesen kan de bal niet met de borst controleren. Dreesen met een sublieme pass. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - sk Tielt 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 89%, sk Tielt 11%.
SV Zwalm - sk Tielt 0:22