Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sercu Coon and friends
Normal Tactiek Wonder Tweek
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 44.6
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Cearense passt de bal in één keer door. Dandelot rent richting de bal. Cearense speelt de bal door. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dupain trapt de bal weg van het doel. Rombaut speelt de bal door. Grün geeft een hoge lob. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel. Verhasselt bokst de bal weg.

4e minuut.
Lecluyse is nu in balbezit. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense speelt de bal door. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:1

6e minuut.
Dandelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecluyse onderschept slim de pass. Lecluyse met een sublieme pass. Dossche is nu in balbezit. Dossche passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:2

7e minuut.
Codrea geeft de bal voor. Van Schepdael probeert de bal aan de voet te houden. Gusmão is nu in balbezit. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:3

16e minuut.
Dossche rent richting de bal. Dossche passt de bal in één keer door. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Verhasselt met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Henckens de bal. Leblond geeft een lange en hoge pass. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Verhasselt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:4

20e minuut.
Dandelot rent richting de bal. Dandelot met een sublieme pass. Gusmão rent richting de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:5

21e minuut.
Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão met een sublieme pass. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Verhasselt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:6

22e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas speelt de bal door. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Leblond verovert de bal door een tackle van achteren. Leblond geeft de bal voor. Daar is Dupain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:7

25e minuut.
Dandelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandelot passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:8

28e minuut.
Verbraken geeft de bal voor. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão passt de bal in één keer door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Gusmão de bal. Charlet rent richting de bal. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Dupain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Lecluyse is nu in balbezit. Dandelot onderschept slim de pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:9

33e minuut.
Henckens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Schepdael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. Verhasselt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:10

34e minuut.
Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense speelt de bal door. Daar is Dossche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dossche geeft de bal voor. Gusmão springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Lecluyse probeert de bal aan de voet te houden. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:11

42e minuut.
Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense geeft de bal voor. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:12

43e minuut.
Codrea geeft de bal voor. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão passt de bal zonder na te denken. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sercu 86%, Coon and friends 14%.
FC Sercu - Coon and friends 0:13

46e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão met een sublieme pass. Klungelig pakt Codrea de bal. Codrea schiet op doel. Verhasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:14

48e minuut.
Fossier passt de bal zonder na te denken. Daar is Verbraken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbraken geeft een lange en hoge pass. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fossier de bal. Codrea geeft een hoge lob. Daar is Lecluyse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:15

50e minuut.
Van Schepdael probeert naar een medespeler te passen. Henckens is nu in balbezit. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:16

52e minuut.
Lecluyse rent richting de bal. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense passt de bal met de wreef. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:17

60e minuut.
Charlet rent richting de bal. Dandelot onderschept slim de pass. Dandelot met een sublieme pass. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:18

61e minuut.
Codrea passt de bal zonder na te denken. Dupain is nu in balbezit. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Verhasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:19

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbraken met een snelle inworp. Leblond speelt de bal door. Gusmão rent richting de bal. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:20

70e minuut.
Codrea probeert de bal met de borst te controleren. Rombaut is nu in balbezit. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:21

71e minuut.
Henckens passt de bal in één keer door. Gusmão controleert de bal met de borst. Gusmão passt de bal met de wreef. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbraken met de inworp. Leblond met een sublieme pass. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:22

74e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Codrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codrea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gusmão de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbraken met de inworp. Klungelig pakt Leblond de bal. Leblond geeft een lange en hoge pass. Gusmão maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codrea rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Verhasselt trapt de bal weg. Inworp. Verbraken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dandelot de bal. Dandelot geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gusmão kopt de bal weg. Klungelig pakt Codrea de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:23

82e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Leblond geeft de bal voor. Gusmão rent richting de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Verhasselt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:24

84e minuut.
Codrea met een sublieme pass. Cearense rent richting de bal. Cearense speelt de bal door. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:25

86e minuut.
Codrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thomas rent richting de bal. Codrea onderschept slim de pass. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gusmão rent richting de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dandelot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dandelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandelot passt de bal zonder na te denken. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. Verhasselt bokst de bal weg. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... Verhasselt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sercu - Coon and friends 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sercu 89%, Coon and friends 11%.
FC Sercu - Coon and friends 0:26