Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KM Chimay zebras mollem
Normal Tactiek def xl
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 41.2
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Kundys geeft een lange en hoge pass. Thys controleert de bal met de borst. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. Vantomme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:1

11e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu passt de bal in één keer door. Kundys is nu in balbezit. Kundys schiet op doel. Vantomme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:2

11e minuut.
Pieters is nu in balbezit. Pieters passt de bal in één keer door. Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Vantomme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tüzün rent richting de bal. Tüzün speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Vantomme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Herédi met een sublieme pass. Falcı rent richting de bal. Falcı passt de bal in één keer door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:3

20e minuut.
Bijnens heeft problemen om de bal te vangen. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys rent richting de bal. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Visegrádi kopt de bal weg. Klungelig pakt Syahrizal de bal. Syahrizal met een sublieme pass. Kundys rent richting de bal. Kundys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Cordier probeert naar een medespeler te passen. Falcı rent richting de bal. Falcı geeft een hoge lob. Kundys krijgt zijn hoofd ertegen. Vantomme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:4

34e minuut.
Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Vantomme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KM Chimay 85%, zebras mollem 15%.
KM Chimay - zebras mollem 0:5

51e minuut.
Syahrizal speelt de bal door. Kundys rent richting de bal. Kundys passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ferretti Gori met een sublieme pass. Falcı geeft de bal voor. Daar is Leus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Vantomme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kundys is nu in balbezit. Kundys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:6

59e minuut.
Syahrizal passt de bal met de wreef. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier rent richting de bal. Syahrizal onderschept slim de pass. Syahrizal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Vantomme trapt de bal weg van het doel. Ardiles kopt de bal weg. Negreanu controleert de bal met de borst. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Thys rent richting de bal. Thys geeft een lange en hoge pass. Telemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi verovert de bal door een tackle van achteren. Herédi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ardiles onderschept slim de pass. Ardiles passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Vantomme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:7

66e minuut.
Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Vantomme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kundys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kundys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Driessche de bal. Falcı is nu in balbezit. Falcı geeft de bal voor. Kundys krijgt zijn hoofd ertegen. Vantomme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:8

79e minuut.
Tüzün geeft de bal voor. Falcı rent richting de bal. Falcı passt de bal met de wreef. Kundys is nu in balbezit. Kundys schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tüzün met een snelle inworp. Negreanu rent richting de bal. Leus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negreanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Negreanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Vantomme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KM Chimay - zebras mollem 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KM Chimay 87%, zebras mollem 13%.
KM Chimay - zebras mollem 0:9