Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Dendermonde SV Heusden-Voort
Normal Tactiek Bolderberg
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Switten rent richting de bal. Slabbinck onderschept slim de pass. Durbin rent richting de bal. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:1

9e minuut.
Durbin probeert de bal met de borst te controleren. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Durbin onderschept slim de pass. Herder bereikt de bal nog maar net als eerste. Herder geeft een lange en hoge pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Euvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:2

12e minuut.
Herder probeert naar een medespeler te passen. Carqueja bereikt de bal nog maar net als eerste. Carqueja geeft een hoge lob. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:3

14e minuut.
Carqueja probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut onderschept slim de pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Wiggers geeft de bal voor. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:4

24e minuut.
Durbin schiet op doel. Doeltrap. Euvrard trapt de bal weg van het doel. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers schiet op doel. Euvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:5

25e minuut.
Buitenspel voor Deken. Goede buitenspelval van de verdediging. Carqueja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Slabbinck de bal. Slabbinck passt de bal zonder na te denken. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Euvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:7

30e minuut.
Herder speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck passt de bal zonder na te denken. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Karslıoğlu rent richting de bal. Karslıoğlu passt de bal zonder na te denken. Durbin rent richting de bal. Durbin geeft de bal voor. Slabbinck maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Durbin onderschept slim de pass. Durbin speelt de bal door. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Van de Ven de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dehaut zal de hoekschop nemen. Durbin rent richting de bal. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:8

41e minuut.
Slabbinck geeft een hoge lob. Durbin rent richting de bal. Durbin geeft de bal voor. Slabbinck heeft problemen om de bal te vangen. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Euvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:9

45e minuut.
Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck geeft de bal voor. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 86%, SV Heusden-Voort 14%.
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:10

47e minuut.
Durbin onderschept slim de pass. Slabbinck rent richting de bal. Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Durbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:11

49e minuut.
Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Durbin is nu in balbezit. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel. Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:12

51e minuut.
Herder met een sublieme pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck passt de bal zonder na te denken. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Euvrard bokst de bal weg. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:13

55e minuut.
Van de Ven met een harde bal richting middenveld. Deken is nu in balbezit. Herder verovert de bal door een tackle van achteren. Herder geeft de bal voor. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:14

62e minuut.
Claesen kopt de bal weg. Karslıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Durbin is nu in balbezit. Durbin geeft een hoge lob. Slabbinck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:15

63e minuut.
Herder probeert de bal aan de voet te houden. Durbin speelt de bal door. Klungelig pakt Slabbinck de bal. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Euvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:16

66e minuut.
Karslıoğlu geeft een lange en hoge pass. Durbin is nu in balbezit. Durbin passt de bal in één keer door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Euvrard bokst de bal weg.

69e minuut.
Carqueja speelt de bal door. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut geeft de bal voor. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:17

70e minuut.
De Winter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobbelaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck heeft problemen om de bal te vangen. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Euvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carqueja kopt de bal weg. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck geeft een lange en hoge pass. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen. Euvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:18

72e minuut.
Slabbinck met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin verovert de bal door een tackle van achteren. Durbin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De Winter is nu in balbezit. Karslıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karslıoğlu geeft de bal voor. Slabbinck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:19

82e minuut.
Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Herder is nu in balbezit. Durbin is nu in balbezit. Daar is Durbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Claesen kan de bal niet met de borst controleren. Braconnie probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. Euvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 83%, SV Heusden-Voort 17%.
Svelta Dendermonde - SV Heusden-Voort 0:20