Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club Westerlo fc b-one
Normal Tactiek 442nie
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Néau met een sublieme pass. Färberböck rent richting de bal. Färberböck passt de bal met de wreef. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:1

4e minuut.
Takmaz geeft een lange en hoge pass. Prinssen heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu is nu in balbezit. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:2

6e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Färberböck rent richting de bal. Färberböck geeft een hoge lob. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Stroobants de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:3

8e minuut.
Stroobants passt de bal zonder na te denken. Daar is Néau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Néau geeft een hoge lob. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Verkammen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:4

9e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Verkammen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:5

11e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal zonder na te denken. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Färberböck rent richting de bal. Färberböck speelt de bal door. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:6

14e minuut.
Néau onderschept slim de pass. Néau probeert naar een medespeler te passen. Färberböck met een sublieme pass. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:7

16e minuut.
Néau speelt de bal door. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:8

17e minuut.
Van Langenhove is nu in balbezit. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică passt de bal zonder na te denken. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Slootmaeckers is nu in balbezit. Tembrink rent richting de bal. Tembrink geeft een hoge lob. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Verkammen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:9

22e minuut.
Néau speelt de bal door. Olszowy rent richting de bal. Olszowy passt de bal met de wreef. Apostolescu heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:10

23e minuut.
Prinssen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Färberböck met een snelle inworp. Olszowy is nu in balbezit. Olszowy geeft de bal voor. Verkammen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:11

26e minuut.
Néau geeft de bal voor. Schrijvers is nu in balbezit. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Verkammen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:12

26e minuut.
Stănică probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Néau de bal. Néau geeft een hoge lob. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:13

29e minuut.
Takmaz passt de bal in één keer door. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Verkammen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:14

31e minuut.
Färberböck probeert naar een medespeler te passen. Olszowy controleert de bal met de borst. Olszowy met een sublieme pass. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:15

33e minuut.
Stănică geeft een hoge lob. Néau met een sublieme pass. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:16

38e minuut.
Néau met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Takmaz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:17

41e minuut.
Färberböck speelt de bal door. Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowy passt de bal in één keer door. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cernenchii kan de bal niet met de borst controleren. Cernenchii geeft een hoge lob. Stroobants kopt de bal weg. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Verkammen met een harde bal richting middenveld. Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowy passt de bal zonder na te denken. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Verkammen bokst de bal weg. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 76%, b-one 24%.
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:18

46e minuut.
Néau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu passt de bal met de wreef. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:19

48e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică geeft een lange en hoge pass. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:20

50e minuut.
Prinssen controleert de bal met de borst. Stănică onderschept slim de pass. Stănică met een sublieme pass. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:21

52e minuut.
Takmaz geeft de bal voor. Daar is Prinssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel. Verkammen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:22

54e minuut.
Olszowy verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowy passt de bal in één keer door. Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen passt de bal met de wreef. Takmaz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Néau zal de hoekschop nemen. Verkammen met een sublieme pass. Färberböck kopt de bal weg. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fossier rent richting de bal. Fossier passt de bal zonder na te denken. Néau speelt de bal door. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Verkammen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Takmaz neemt de hoekschop. Färberböck probeert de bal met de borst te controleren. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Färberböck kopt de bal weg. Prinssen rent richting de bal. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Färberböck met de inworp. Olszowy probeert naar een medespeler te passen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:23

63e minuut.
Takmaz kopt de bal weg. Daar is Van Langenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu rent richting de bal. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Verkammen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:24

69e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal met de wreef. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:25

73e minuut.
Pothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pothuizen passt de bal met de wreef. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Néau is nu in balbezit. Néau passt de bal in één keer door. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Verkammen trapt de bal weg van het doel. Pothuizen kopt de bal weg. Stănică kan de bal niet met de borst controleren. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pothuizen kopt de bal weg. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. Stroobants probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Schrijvers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:26

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verkammen trapt de bal weg van het doel. Olszowy kopt de bal weg. Klungelig pakt Takmaz de bal. Takmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Färberböck kopt de bal weg. Apostolescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:27

90e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal met de wreef. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Verkammen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club Westerlo fc 86%, b-one 14%.
Royal Club Westerlo fc - b-one 0:28