Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Baretten Youth Academy Belgium
Normal Tactiek WorldMid
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 58.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Wytynck is nu in balbezit. Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Putte met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Putte onderschept slim de pass. Putte passt de bal met de wreef. Zambrano rent richting de bal. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Callandt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deutsch met de inworp. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Callandt probeert de bal aan de voet te houden. Beerens met een sublieme pass. Deutsch kopt de bal weg. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:1

10e minuut.
Zawada speelt de bal door. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vandenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu onderschept slim de pass. Mengüalpoğlu met een sublieme pass. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Callandt bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zawada speelt de bal door. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mengüalpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulijoki de bal. Vandenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki geeft een lange en hoge pass. Beerens bokst de bal weg. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:2

16e minuut.
Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch speelt de bal door. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Beerens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:3

22e minuut.
Tulijoki geeft de bal voor. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal met de wreef. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Putte onderschept slim de pass. Putte probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:4

28e minuut.
Zawada is nu in balbezit. Zawada passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Zambrano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Putte onderschept slim de pass. Putte met een sublieme pass. Deutsch speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:5

31e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Rogiers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:6

34e minuut.
Callandt rent richting de bal. Callandt geeft de bal voor. Habers kopt de bal weg. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Tulijoki kopt de bal weg. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Deutsch rent richting de bal. Deutsch passt de bal met de wreef. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:7

38e minuut.
Tulijoki passt de bal met de wreef. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch passt de bal zonder na te denken. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Beerens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zawada met een sublieme pass. Klungelig pakt Mengüalpoğlu de bal. Mengüalpoğlu passt de bal zonder na te denken. Tulijoki heeft problemen om de bal te vangen. Tulijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Baretten 87%, Youth Academy Belgium 13%.
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Zawada de bal. Zawada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Custers de bal onder controle te krijgen. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Putte probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft een hoge lob. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Beerens probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Deutsch geeft een lange en hoge pass. Mengüalpoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wytynck de bal. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mengüalpoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tulijoki rent richting de bal. Beerens bokst de bal weg. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:8

52e minuut.
Wytynck met de inworp. Walsschaerts rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:9

56e minuut.
Siikalampi is nu in balbezit. Siikalampi geeft een lange en hoge pass. Tulijoki rent richting de bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:10

57e minuut.
Putte is nu in balbezit. Putte passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Callandt probeert de bal met de borst te controleren. Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Callandt is nu in balbezit. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:11

59e minuut.
Tulijoki kopt de bal weg. Callandt controleert de bal met de borst. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:12

62e minuut.
Zawada probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulijoki de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rogiers geeft een hoge lob. Inworp. Mengüalpoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vandenberghe probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putte geeft de bal voor. Zambrano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Beerens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:13

66e minuut.
Tulijoki kopt de bal weg. Zambrano rent richting de bal. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Beerens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:14

69e minuut.
Habers is nu in balbezit. Siikalampi onderschept slim de pass. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft een hoge lob. Tulijoki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu speelt de bal door. Daar is Tulijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulijoki schiet op doel. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wytynck de bal. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel. Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wytynck rent richting de bal. Wytynck geeft een lange en hoge pass. Putte met een sublieme pass. Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Beerens met een harde bal richting middenveld. Putte kopt de bal weg. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:15

77e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Zawada probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:16

77e minuut.
Guilmot rent richting de bal. Guilmot passt de bal met de wreef. Vandenberghe is nu in balbezit. Tulijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:17

81e minuut.
Vandenberghe passt de bal zonder na te denken. Zawada is nu in balbezit. Zawada passt de bal zonder na te denken. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Zambrano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vandenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte onderschept slim de pass. Putte passt de bal in één keer door. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Custers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandenberghe rent richting de bal. Tulijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zambrano is nu in balbezit. Callandt rent richting de bal. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:18

86e minuut.
Tulijoki onderschept slim de pass. Tulijoki passt de bal zonder na te denken. Deutsch rent richting de bal. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vandenberghe met een sublieme pass. Putte is nu in balbezit. Putte probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki heeft problemen om de bal te vangen. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Baretten 85%, Youth Academy Belgium 15%.
Germinal Baretten - Youth Academy Belgium 0:18