Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Wysiołek Luborzycki Ducatiteam
na mocnych Tactiek Desmoduce
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


9e minuut.
Mirabilio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porcello de bal. Scarpinelli speelt de bal door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
MacKechnie passt de bal zonder na te denken. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Čuvalo speelt de bal door. Valtancoli rent richting de bal. Valtancoli geeft een lange en hoge pass. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - Ducatiteam 1:0

15e minuut.
Craeymeersch rent richting de bal. Ragno onderschept slim de pass. Ragno probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scarpinelli rent richting de bal. Scarpinelli passt de bal zonder na te denken. Čuvalo probeert naar een medespeler te passen. Van Puyvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Puyvelde draait met de bal, schiet en ... Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Čuvalo passt de bal in één keer door. Mirabilio kan de bal niet met de borst controleren. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
Valtancoli met een sublieme pass. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal met de wreef. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Rozdrażewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 34%, Ducatiteam 66%.
FC. Wysiołek Luborzycki - Ducatiteam 1:0

53e minuut.
Ragno probeert naar een medespeler te passen. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Valtancoli onderschept slim de pass. Valtancoli geeft de bal voor. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uria kopt de bal weg. Ragno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKechnie probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
MacKechnie passt de bal met de wreef. Dłużewski heeft problemen om de bal te vangen. Dłużewski probeert naar een medespeler te passen. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dłużewski probeert naar een medespeler te passen. MacKechnie probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Wysiołek Luborzycki - Ducatiteam 2:0

67e minuut.
Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvić met een sublieme pass. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello haalt uit met een fantastische trap. Branch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Wysiołek Luborzycki 40%, Ducatiteam 60%.
FC. Wysiołek Luborzycki - Ducatiteam 2:0