Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Heracles
jos Tactiek 442t
44% Balbezit 56%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 47
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Broseghini verovert de bal door een tackle van achteren. Broseghini met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kelderman de bal onder controle te krijgen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:1

4e minuut.
Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella met een sublieme pass. Kelderman rent richting de bal. Kelderman schiet op doel. Kervyn de Lettenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:2

7e minuut.
Barman kan de bal niet met de borst controleren. Barman passt de bal zonder na te denken. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel. De bal raakt de paal. Cammerata heeft problemen om de bal te vangen. Kelderman rent richting de bal. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:3

8e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Basor is nu in balbezit. Basor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cammerata rent richting de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:4

9e minuut.
Basor is nu in balbezit. Basor passt de bal zonder na te denken. Cammerata rent richting de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Kervyn de Lettenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:5

11e minuut.
Broseghini met een snelle inworp. Barman met een sublieme pass. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel. Kervyn de Lettenhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:6

13e minuut.
Broseghini probeert naar een medespeler te passen. Basor probeert naar een medespeler te passen. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata schiet op doel. Kervyn de Lettenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:7

14e minuut.
Tveten geeft een lange en hoge pass. Broseghini is nu in balbezit. Broseghini probeert naar een medespeler te passen. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:8

16e minuut.
Kwella speelt de bal door. VandenBosche rent richting de bal. VandenBosche probeert naar een medespeler te passen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:9

18e minuut.
Kwella passt de bal met de wreef. Humberts met een sublieme pass. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel. Kervyn de Lettenhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barman passt de bal in één keer door. Basor is nu in balbezit. Basor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cammerata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwella zal de hoekschop nemen. Cammerata rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kwella rent richting de bal. Kervyn de Lettenhove begaat een overtreding. Kwella raakt geblesseerd tijdens het duel. Cammerata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwella geeft de bal voor. Kelderman springt en kopt de bal. Kervyn de Lettenhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:10

23e minuut.
Broseghini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelderman de bal. Kelderman passt de bal met de wreef. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Kervyn de Lettenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Supriono rent richting de bal. Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman passt de bal met de wreef. Cammerata rent richting de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Kervyn de Lettenhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:11

34e minuut.
Humberts is nu in balbezit. Humberts passt de bal met de wreef. Kwella is nu in balbezit. Kwella draait met de bal, schiet en ... Kervyn de Lettenhove probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwella rent richting de bal. Cammerata rent richting de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:12

36e minuut.
Basor is nu in balbezit. Basor passt de bal met de wreef. Daar is Cammerata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:13

37e minuut.
Trębicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humberts met de inworp. Basor met een sublieme pass. Cammerata geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:14

38e minuut.
Kelderman met een snelle inworp. Broseghini speelt de bal door. Basor met een sublieme pass. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel. Kervyn de Lettenhove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:15

41e minuut.
Broseghini passt de bal zonder na te denken. VandenBosche is nu in balbezit. VandenBosche speelt de bal door. Kelderman heeft problemen om de bal te vangen. Kelderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:16

44e minuut.
Kwella passt de bal in één keer door. Cammerata met een sublieme pass. Kelderman rent richting de bal. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:17

45e minuut.
Kelderman probeert naar een medespeler te passen. Barman is nu in balbezit. Barman passt de bal in één keer door. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kelderman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwella de bal. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 94%, Heracles 6%.
Ie Moaje - Heracles 0:17

49e minuut.
Kwella rent richting de bal. Kwella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kelderman de bal. Basor rent richting de bal. Basor passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:18

50e minuut.
Kelderman met een snelle inworp. Broseghini is nu in balbezit. Broseghini geeft de bal voor. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:19

53e minuut.
Klungelig pakt Kubinyi de bal. Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman geeft een lange en hoge pass. Cammerata rent richting de bal. Cammerata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman rent richting de bal. Kelderman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:20

55e minuut.
Doeltrap. Kervyn de Lettenhove trapt de bal weg van het doel. Supriono kopt de bal weg. Daar is Broseghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broseghini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor verovert de bal door een tackle van achteren. Basor passt de bal zonder na te denken. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:21

58e minuut.
Basor verovert de bal door een tackle van achteren. Basor speelt de bal door. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata draait met de bal, schiet en ... Kervyn de Lettenhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:22

62e minuut.
Kelderman schiet op doel. Kervyn de Lettenhove met een sublieme pass. Broseghini met een sublieme pass. Daar is Cammerata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Barman passt de bal in één keer door. Kervyn de Lettenhove met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broseghini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barman met een sublieme pass. Kervyn de Lettenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cammerata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:23

66e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Humberts verovert de bal door een tackle van achteren. Basor probeert naar een medespeler te passen. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mecu is nu in balbezit. Mecu geeft de bal voor. Cammerata is nu in balbezit. Cammerata schiet op doel. Kervyn de Lettenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:24

70e minuut.
Inworp. Broseghini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barman probeert naar een medespeler te passen. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ... Kervyn de Lettenhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu geeft de bal voor. Humberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini geeft een lange en hoge pass. Cammerata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dzhingozov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kelderman de bal. Kelderman speelt de bal door. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:25

77e minuut.
Kelderman passt de bal zonder na te denken. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:26

79e minuut.
Tveten geeft een lange en hoge pass. Kelderman kopt de bal weg. Cammerata rent richting de bal. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:27

81e minuut.
Kelderman heeft problemen om de bal te vangen. Kelderman met een sublieme pass. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. Kervyn de Lettenhove probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kelderman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Broseghini met een sublieme pass. Daar is Cammerata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwella rent richting de bal. Kwella haalt uit met een fantastische trap. Kervyn de Lettenhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cepurnîi geeft een hoge lob. Broseghini is nu in balbezit. Broseghini passt de bal zonder na te denken. Kwella speelt de bal door. Kelderman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:28

86e minuut.
Dzhingozov met een sublieme pass. Broseghini rent richting de bal. Broseghini passt de bal in één keer door. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. Kervyn de Lettenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cammerata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammerata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini speelt de bal door. Barman speelt de bal door. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:29

89e minuut.
Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman probeert naar een medespeler te passen. Cammerata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata haalt uit met een fantastische trap. Kervyn de Lettenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Heracles 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 92%, Heracles 8%.
Ie Moaje - Heracles 0:30