Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beerschot31 Around The World
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.6 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Van Audenhove onderschept slim de pass. Molok verovert de bal door een tackle van achteren. Molok speelt de bal door. Klungelig pakt Papciak de bal. Papciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:1

2e minuut.
Papciak rent richting de bal. Papciak passt de bal zonder na te denken. Słupik rent richting de bal. Molok rent richting de bal. Molok geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Capuano passt de bal in één keer door. Molok rent richting de bal. Papciak rent richting de bal. Molok rent richting de bal. Molok schiet op doel. de Loore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:2

7e minuut.
De Nil geeft de bal voor. Capuano kopt de bal weg. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:3

13e minuut.
Daar is Słupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik onderschept slim de pass. Słupik geeft een hoge lob. Christinakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:4

15e minuut.
Capuano heeft problemen om de bal te vangen. Capuano passt de bal in één keer door. Papciak rent richting de bal. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Capuano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Kampen is nu in balbezit. Molok verovert de bal door een tackle van achteren. Molok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Christinakis kopt de bal weg. Klungelig pakt De Nil de bal. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stevens probeert de bal met de borst te controleren. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik geeft een lange en hoge pass. Christinakis rent richting de bal. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Van Kampen kopt de bal weg. Capuano rent richting de bal. Capuano geeft een hoge lob. Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:5

28e minuut.
Molok probeert naar een medespeler te passen. Christinakis rent richting de bal. Christinakis haalt uit met een fantastische trap. De Nil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Loore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:6

30e minuut.
Słupik passt de bal met de wreef. Molok rent richting de bal. Molok passt de bal met de wreef. Christinakis is nu in balbezit. Christinakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De Commer is nu in balbezit. De Commer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Christinakis de bal onder controle te krijgen. Capuano geeft de bal voor. Papciak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Capuano verovert de bal door een tackle van achteren. Capuano met een sublieme pass. Molok probeert naar een medespeler te passen. Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:7

33e minuut.
Van Kampen geeft een hoge lob. Molok probeert naar een medespeler te passen. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis draait met de bal, schiet en ... De Commer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Van Kampen passt de bal in één keer door. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder passt de bal met de wreef. Van Audenhove rent richting de bal. Van Audenhove haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beerschot31 82%, Around The World 18%.
Beerschot31 - Around The World 0:7

46e minuut.
Molok probeert naar een medespeler te passen. Christinakis rent richting de bal. Christinakis probeert naar een medespeler te passen. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Christinakis is nu in balbezit. Papciak heeft problemen om de bal te vangen. Molok bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:8

55e minuut.
De Nil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pósa met de inworp. Klungelig pakt Słupik de bal. Słupik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Comin rent richting de bal. Molok verovert de bal door een tackle van achteren. Molok passt de bal in één keer door. Papciak rent richting de bal. Papciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Słupik heeft problemen om de bal te vangen. Molok rent richting de bal. Molok passt de bal in één keer door. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
de Loore met een harde bal richting middenveld. Słupik probeert naar een medespeler te passen. Molok met een sublieme pass. Christinakis heeft problemen om de bal te vangen. Christinakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Christinakis de bal. Christinakis passt de bal zonder na te denken. Molok speelt de bal door. Słupik is nu in balbezit. Słupik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Klungelig pakt Molok de bal. Molok speelt de bal door. De Commer is nu in balbezit. Molok bereikt de bal nog maar net als eerste. Molok haalt uit met een fantastische trap. de Loore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Christinakis is nu in balbezit. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:9

83e minuut.
Capuano rent richting de bal. Capuano met een sublieme pass. Papciak is nu in balbezit. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Commer kopt de bal weg. Papciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:10

88e minuut.
Voordeckers geeft de bal voor. Słupik rent richting de bal. Słupik probeert naar een medespeler te passen. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis haalt uit met een fantastische trap. de Loore bokst de bal weg. Papciak springt en kopt de bal. Christinakis rent richting de bal. Christinakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beerschot31 - Around The World 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beerschot31 81%, Around The World 19%.
Beerschot31 - Around The World 0:11