Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSCTHUDINIE cassiopeia
Attack Tactiek rupsje
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Janssens is nu in balbezit. Janssens passt de bal zonder na te denken. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Stafford probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:1

6e minuut.
Grymonpréz kopt de bal weg. Daar is González Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Flores speelt de bal door. Mareček is nu in balbezit. Mareček geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Henderyckx probeert de bal aan de voet te houden. Kinet kopt de bal weg. Coucquyt probeert de bal aan de voet te houden. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Lamelle bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Coucquyt geeft een hoge lob. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mareček de bal. Mareček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vandereet met een snelle inworp. Vanderheyden is nu in balbezit. Mareček onderschept slim de pass. Mareček probeert de bal met de borst te controleren. Mareček draait met de bal, schiet en ... Lamelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:2

15e minuut.
Grymonpréz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandereet rent richting de bal. Vandereet geeft de bal voor. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx schiet op doel. Lamelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:3

18e minuut.
Mareček passt de bal zonder na te denken. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stafford de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:4

19e minuut.
Verstrepen met de inworp. Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens geeft een hoge lob. Mareček heeft problemen om de bal te vangen. Mareček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lamelle trapt de bal weg. González Flores kopt de bal weg. Vanderheyden heeft problemen om de bal te vangen. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx schiet op doel. Lamelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mareček speelt de bal door. Klungelig pakt Vandereet de bal. Vandereet passt de bal zonder na te denken. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Verstrepen passt de bal met de wreef. González Flores speelt de bal door. Henderyckx rent richting de bal. Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:5

25e minuut.
Henderyckx passt de bal in één keer door. Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens passt de bal met de wreef. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
González Flores speelt de bal door. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen passt de bal zonder na te denken. Mareček rent richting de bal. Mareček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Lamelle trapt de bal weg van het doel. Janssens kopt de bal weg. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kinet kopt de bal weg. Overmeire bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeiren begaat een overtreding. Vermeiren krijgt een gele kaart. Overmeire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crobu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:6

33e minuut.
Vandereet passt de bal zonder na te denken. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stafford de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:7

35e minuut.
Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens passt de bal met de wreef. Mareček is nu in balbezit. Mareček draait met de bal, schiet en ... Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:8

37e minuut.
Klungelig pakt Vandereet de bal. Vandereet geeft een hoge lob. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:9

38e minuut.
Vandereet probeert naar een medespeler te passen. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx onderschept slim de pass. Henderyckx schiet op doel. Lamelle bokst de bal weg.

39e minuut.
Moyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet onderschept slim de pass. Vandereet met een sublieme pass. Mareček is nu in balbezit. Mareček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Coucquyt controleert de bal met de borst. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
González Flores is nu in balbezit. González Flores passt de bal met de wreef. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:10

43e minuut.
Vanderheyden rent richting de bal. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet passt de bal met de wreef. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:11

45e minuut.
Klungelig pakt Floor de bal. Janssens rent richting de bal. Verstrepen rent richting de bal. Verstrepen schiet op doel. Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCTHUDINIE 87%, cassiopeia 13%.
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:12

46e minuut.
Henderyckx speelt de bal door. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen passt de bal met de wreef. Janssens rent richting de bal. Janssens passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:13

48e minuut.
Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Mareček rent richting de bal. Henderyckx is nu in balbezit. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček schiet op doel. Lamelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Klungelig pakt Vanderheyden de bal. Vandereet is nu in balbezit. Met opzet legt Vanderheyden zijn tegenspeler op de grond. Vandereet raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandereet met een snel genomen vrije trap. Lamelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Verstrepen onderschept slim de pass. Verstrepen geeft de bal voor. Daar is Floor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstrepen rent richting de bal. Verstrepen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:14

54e minuut.
Inworp. Grymonpréz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vandereet de bal. Vandereet geeft een lange en hoge pass. Henderyckx springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lamelle met een sublieme pass. Vandereet kopt de bal weg. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vandereet passt de bal met de wreef. Janssens rent richting de bal. Janssens passt de bal met de wreef. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Janssens onderschept slim de pass. Janssens passt de bal zonder na te denken. Daar is Henderyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Stafford geeft de bal voor. Inworp. Verstrepen met de inworp. Janssens rent richting de bal. Janssens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Verstrepen onderschept slim de pass. Verstrepen geeft een hoge lob. Mareček is nu in balbezit. Mareček schiet op doel. Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:15

69e minuut.
Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet speelt de bal door. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Janssens is nu in balbezit. Janssens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vanderheyden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:16

77e minuut.
Vandereet geeft de bal voor. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. González Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Janssens de bal. Janssens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Janssens probeert naar een medespeler te passen. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček haalt uit met een fantastische trap. Lamelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:17

80e minuut.
De Borger met een sublieme pass. Vermeiren is nu in balbezit. Vermeiren passt de bal zonder na te denken. Mareček is nu in balbezit. Mareček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lamelle speelt de bal door. Vandereet met een sublieme pass. Daar is Mareček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareček schiet op doel. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:18

84e minuut.
Inworp. Verstrepen met de inworp. Janssens geeft een lange en hoge pass. Mareček rent richting de bal. Mareček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:19

85e minuut.
Vandereet rent richting de bal. Vandereet passt de bal zonder na te denken. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCTHUDINIE 89%, cassiopeia 11%.
RSCTHUDINIE - cassiopeia 0:20