Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Looney tunes
3_5_2_a Tactiek Sylvester
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 50.6
matig Schieten uitmuntend
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Schouppe passt de bal met de wreef. Sergeant is nu in balbezit. Voordeckers is nu in balbezit. Sergeant is nu in balbezit. Sergeant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeant schiet op doel. Timmermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 0:1

8e minuut.
Mahdík geeft een lange en hoge pass. Timmermans met een sublieme pass. Mahdík kopt de bal weg. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mahdík rent richting de bal. Mahdík passt de bal in één keer door. Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowman schiet op doel. Timmermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 0:2

12e minuut.
Roels passt de bal met de wreef. Anthonissen heeft problemen om de bal te vangen. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowman geeft de bal voor. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Mahdík is nu in balbezit. Mahdík speelt de bal door. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Goossens passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers passt de bal in één keer door. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vercarre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anthonissen met de inworp. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer draait met de bal, schiet en ... Matevosyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:2

26e minuut.
Vercarre geeft de bal voor. Voordeckers kopt de bal weg. Vandenhout is nu in balbezit. Goossens onderschept slim de pass. Goossens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bowman rent richting de bal. Bowman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Degraeve de bal onder controle te krijgen. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:3

30e minuut.
Mahdík onderschept slim de pass. Mahdík geeft de bal voor. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ... Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:4

32e minuut.
Vercarre geeft een lange en hoge pass. Mahdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdík passt de bal in één keer door. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 75%, Looney tunes 25%.
hbt aalst - Looney tunes 1:5

51e minuut.
Delflaesse is nu in balbezit. Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Soens bereikt de bal nog maar net als eerste. Soens geeft de bal voor. Voordeckers springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Mahdík maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Voordeckers kopt de bal weg. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Timmermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:6

58e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hazard. Voordeckers raakt geblesseerd tijdens het duel. Metsenaere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goossens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse met een sublieme pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel. Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:7

64e minuut.
van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke met een sublieme pass. Bowman rent richting de bal. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Timmermans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Soens speelt de bal door. Daar is Vercarre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercarre geeft een lange en hoge pass. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mahdík geeft een lange en hoge pass. Fordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ... Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Looney tunes 1:8

84e minuut.
Klungelig pakt Delflaesse de bal. van Nieuwkercke is nu in balbezit. Sergeant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergeant krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 71%, Looney tunes 29%.
hbt aalst - Looney tunes 1:8