Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Belboys maranders
3-5-2 tact Tactiek Henri
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl passt de bal met de wreef. Kudrawiec is nu in balbezit. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Dugalits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugalits geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dejonghe de bal. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu schiet op doel. Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdimarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - maranders 0:1

17e minuut.
Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kudrawiec de bal. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Faigl speelt de bal door. Rujoiu rent richting de bal. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - maranders 0:2

24e minuut.
Dejonghe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faigl met de inworp. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kan de bal niet met de borst controleren. Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rujoiu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Genechten de bal. Dugalits met een sublieme pass. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdimarsson neemt de hoekschop. Rujoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Faigl passt de bal met de wreef. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec schiet op doel. Dupré bokst de bal weg. Valdimarsson geeft de bal voor. Rujoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - maranders 0:3

36e minuut.
Valdimarsson passt de bal zonder na te denken. Rujoiu is nu in balbezit. Dejonghe rent richting de bal. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Husson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Faigl met een snelle inworp. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 68%, maranders 32%.
Racing Belboys - maranders 0:3

46e minuut.
Valdimarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdimarsson passt de bal zonder na te denken. Faigl met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - maranders 0:4

49e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valdimarsson geeft een lange en hoge pass. Kudrawiec springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - maranders 0:5

65e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Rujoiu is nu in balbezit. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Husson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faigl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dupré trapt de bal weg. Faigl kopt de bal weg. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel. Dupré bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - maranders 0:6

83e minuut.
Kudrawiec geeft een hoge lob. Husson kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faigl zal de hoekschop nemen. Dejonghe kopt de bal weg. Dupré bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 70%, maranders 30%.
Racing Belboys - maranders 0:6