Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Furnio ksk beveren
Normal Tactiek Test.
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jonckheere is nu in balbezit. Gilbert rent richting de bal. Jonckheere onderschept slim de pass. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jonckheere rent richting de bal. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Jonckheere is nu in balbezit. Gilbert begaat een overtreding. Jonckheere raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hospodka met een snel genomen vrije trap. Heyninck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:1

7e minuut.
Klinsmann kopt de bal weg. Boonen is nu in balbezit. Gilbert is nu in balbezit. Jonckheere onderschept slim de pass. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:2

10e minuut.
Tollenaere speelt de bal door. Daar is Gershon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gershon passt de bal in één keer door. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. Tollenaere onderschept slim de pass. Tollenaere speelt de bal door. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morhaye speelt de bal door. Vandenbroucke probeert de bal aan de voet te houden. Jonckheere is nu in balbezit. Jonckheere schiet op doel. Van Avermaet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:3

17e minuut.
Gershon heeft problemen om de bal te vangen. Museeuw is nu in balbezit. Gershon onderschept slim de pass. Gershon geeft een hoge lob. Heyninck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:4

19e minuut.
Klinsmann geeft een hoge lob. Museeuw kopt de bal weg. Tollenaere speelt de bal door. Klungelig pakt Jonckheere de bal. Jonckheere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klinsmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jonckheere de bal. Jonckheere speelt de bal door. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurlianskis speelt de bal door. Gershon met een sublieme pass. Daar is Heyninck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonckheere rent richting de bal. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Van Avermaet met een harde bal richting middenveld. Tollenaere speelt de bal door. Gershon probeert naar een medespeler te passen. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Heyninck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hospodka rent richting de bal. Hospodka passt de bal in één keer door. Klinsmann rent richting de bal. Klinsmann geeft een lange en hoge pass. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:5

32e minuut.
Tollenaere probeert naar een medespeler te passen. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon probeert naar een medespeler te passen. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tollenaere de bal. Tollenaere probeert naar een medespeler te passen. Gershon rent richting de bal. Gershon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tollenaere zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Klinsmann de bal. Heyninck rent richting de bal. Heyninck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tollenaere kan de bal niet met de borst controleren. Boonen rent richting de bal. Boonen passt de bal zonder na te denken. Heyninck rent richting de bal. Heyninck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Avermaet met een harde bal richting middenveld. Hospodka probeert naar een medespeler te passen. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morhaye trapt de bal weg van het doel. Gershon kopt de bal weg. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 91%, ksk beveren 9%.
SV Furnio - ksk beveren 0:5

46e minuut.
Torres Ruiz komt het veld opgelopen. Akabuogu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. Torres Ruiz rent richting de bal. Hospodka met een sublieme pass. Jonckheere rent richting de bal. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hospodka heeft problemen om de bal te vangen. Hospodka passt de bal zonder na te denken. Philipsen is nu in balbezit. Jonckheere onderschept slim de pass. Jonckheere schiet op doel. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Hospodka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hospodka passt de bal met de wreef. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:6

52e minuut.
Gilbert geeft de bal voor. Daar is Hospodka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hospodka passt de bal zonder na te denken. Heyninck rent richting de bal. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Van Avermaet met een sublieme pass. Torres Ruiz kopt de bal weg. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. Hospodka verovert de bal door een tackle van achteren. Hospodka geeft een hoge lob. Jonckheere heeft problemen om de bal te vangen. Jonckheere draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:7

59e minuut.
Vermeiren probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Morhaye is nu in balbezit. Heyninck verovert de bal door een tackle van achteren. Heyninck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hospodka probeert naar een medespeler te passen. Heyninck rent richting de bal. Jonckheere is nu in balbezit. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Heyninck is nu in balbezit. Jonckheere rent richting de bal. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:8

65e minuut.
Jonckheere passt de bal in één keer door. Fernández Fernández rent richting de bal. Hospodka speelt de bal door. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:9

71e minuut.
Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Hospodka is nu in balbezit. Hospodka passt de bal met de wreef. Jonckheere heeft problemen om de bal te vangen. Jonckheere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Heyninck is nu in balbezit. Morhaye is nu in balbezit. Jonckheere verovert de bal door een tackle van achteren. Jonckheere schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Jonckheere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:10

79e minuut.
Museeuw probeert de bal aan de voet te houden. Vandenbroucke rent richting de bal. Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu geeft de bal voor. Jonckheere springt en kopt de bal. Van Avermaet bokst de bal weg.

81e minuut.
Hospodka kopt de bal weg. Daar is Jonckheere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vandenbroucke met een sublieme pass. Torres Ruiz is nu in balbezit. Torres Ruiz passt de bal in één keer door. Jonckheere rent richting de bal. Jonckheere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Torres Ruiz speelt de bal door. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu passt de bal in één keer door. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:11

88e minuut.
Jonckheere speelt de bal door. Vermeiren geeft een hoge lob. Philipsen kan de bal niet met de borst controleren. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyninck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - ksk beveren 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 82%, ksk beveren 18%.
SV Furnio - ksk beveren 0:12