Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Morlawelz Swissbel
Normal Tactiek Normal1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados passt de bal met de wreef. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe schiet op doel. van den Keybus probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:1

8e minuut.
Odrwąż verovert de bal door een tackle van achteren. Odrwąż speelt de bal door. Van Impe probeert naar een medespeler te passen. Prados rent richting de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:2

10e minuut.
van Duysse kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Van Impe de bal onder controle te krijgen. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados onderschept slim de pass. Prados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:3

12e minuut.
Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu speelt de bal door. Sabeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeer geeft een hoge lob. Driessche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:4

15e minuut.
Inworp. Labancz met een snelle inworp. Odrwąż geeft een hoge lob. Van Impe krijgt zijn hoofd ertegen. Driessche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:5

18e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Labancz is nu in balbezit. Labancz geeft de bal voor. Daar is Beullens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Impe rent richting de bal. Van Impe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:6

22e minuut.
Sabeer kopt de bal weg. Şamiloğlu geeft de bal voor. Daar is Van Impe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vandeurzen de bal. Van Impe is nu in balbezit. Van Impe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:7

26e minuut.
Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż geeft de bal voor. Prados is nu in balbezit. Prados haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:8

29e minuut.
Labancz probeert naar een medespeler te passen. van den Keybus is nu in balbezit. Prados onderschept slim de pass. Prados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:9

31e minuut.
Sabeer probeert naar een medespeler te passen. Beullens probeert naar een medespeler te passen. Van Impe speelt de bal door. Labancz is nu in balbezit. Labancz draait met de bal, schiet en ... Driessche bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Şamiloğlu de bal. Şamiloğlu geeft de bal voor. Vandeurzen onderschept slim de pass. Van Impe is nu in balbezit. Van Impe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
de Vulder speelt de bal door. Prados rent richting de bal. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados is nu in balbezit. Prados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Şamiloğlu geeft een hoge lob. Daar is Prados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt van den Keybus zijn tegenspeler op de grond. van den Keybus krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vandeurzen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şamiloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prados probeert de bal met de borst te controleren. Prados geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vandeurzen rent richting de bal. Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe schiet op doel. Na een snelle pass probeert van den Keybus de bal onder controle te krijgen. Driessche bokst de bal weg. Prados is nu in balbezit. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Morlawelz 74%, Swissbel 26%.
F.C Morlawelz - Swissbel 0:10

46e minuut.
Verschuere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ducruet komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Labancz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt de Vulder de bal. Sabeer speelt de bal door. Prados rent richting de bal. Prados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe geeft een lange en hoge pass. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:11

64e minuut.
Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż met een sublieme pass. Labancz probeert naar een medespeler te passen. Prados is nu in balbezit. Prados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Şamiloğlu passt de bal zonder na te denken. Prados rent richting de bal. Prados speelt de bal door. Van Impe rent richting de bal. Van Impe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Şamiloğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Impe de bal. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Impe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Swissbel 0:12

69e minuut.
Denayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şamiloğlu speelt de bal door. Van Impe is nu in balbezit. Prados is nu in balbezit. Prados haalt uit met een fantastische trap. Driessche bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż passt de bal zonder na te denken. Labancz is nu in balbezit. Labancz schiet op doel. Driessche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Prados rent richting de bal. Prados geeft de bal voor. Klungelig pakt Ivens de bal. Prados rent richting de bal. Prados geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ivens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Impe is nu in balbezit. Van Impe passt de bal met de wreef. Prados rent richting de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Loockx rent richting de bal. de Le Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. de Le Hoye geeft een lange en hoge pass. Prados heeft problemen om de bal te vangen. Prados haalt uit met een fantastische trap. Driessche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Şamiloğlu neemt de hoekschop. Labancz is nu in balbezit. Labancz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prados de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Morlawelz 78%, Swissbel 22%.
F.C Morlawelz - Swissbel 0:12