Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rooigem eendracht zandberg aalst
532 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Weyermann is nu in balbezit. Yoshizawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshizawa passt de bal met de wreef. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel. Paal! Chueu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 0:1

8e minuut.
Ocean probeert de bal aan de voet te houden. Ocean met een sublieme pass. Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumas onderschept slim de pass. Tzoumas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Escauriza rent richting de bal. Csikós onderschept slim de pass. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 1:1

11e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Yoshizawa probeert naar een medespeler te passen. Haller rent richting de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap. Chueu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Yoshizawa rent richting de bal. Yoshizawa met een sublieme pass. Haller is nu in balbezit. Haller haalt uit met een fantastische trap. Chueu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 1:2

17e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal in één keer door. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Bilucaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 2:2

19e minuut.
van Gastel geeft de bal voor. Golec controleert de bal met de borst. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap. Bilucaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:2

21e minuut.
Aļģis geeft een lange en hoge pass. Herren speelt de bal door. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller haalt uit met een fantastische trap. Chueu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:3

24e minuut.
Tzoumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić begaat een overtreding. Tzoumas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bignotti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lafon geeft de bal voor. Klungelig pakt Tzoumas de bal. Đuričić begaat een overtreding. Đuričić krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Glaza controleert de bal met de borst. Glaza speelt de bal door. Daar is Haller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haller haalt uit met een fantastische trap. Chueu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:4

37e minuut.
Escauriza onderschept slim de pass. Escauriza geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Glaza onderschept slim de pass. Glaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Carrillo probeert de bal met de borst te controleren. Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren passt de bal zonder na te denken. Glaza is nu in balbezit. Glaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Weyermann rent richting de bal. Yoshizawa begaat een overtreding. Weyermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calzadilla met een snel genomen vrije trap. Lafon kopt de bal weg. Escauriza probeert de bal met de borst te controleren. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Bilucaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golec onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Herren onderschept slim de pass. Herren geeft een hoge lob. Haller rent richting de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 56%, eendracht zandberg aalst 44%.
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:5

50e minuut.
Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Herren is nu in balbezit. Herren geeft de bal voor. Haller kopt de bal weg. Glaza rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:6

52e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós rent richting de bal. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Bilucaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzadilla geeft de bal voor. Tzoumas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Đuričić kopt de bal weg. Aļģis rent richting de bal. Aļģis speelt de bal door. Haller is nu in balbezit. Haller haalt uit met een fantastische trap. Chueu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Escauriza onderschept slim de pass. Escauriza probeert naar een medespeler te passen. Haller rent richting de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap. Chueu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:7

75e minuut.
Inworp. Bignotti met de inworp. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Bilucaglia bokst de bal weg.

78e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Ocean kopt de bal weg. Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Đuričić passt de bal zonder na te denken. Lafon heeft problemen om de bal te vangen. Lafon geeft een lange en hoge pass. Glaza is nu in balbezit. Glaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Costache heeft problemen om de bal te vangen. Herren met een sublieme pass. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza schiet op doel. Chueu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:8

83e minuut.
Yoshizawa met een sublieme pass. Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren passt de bal zonder na te denken. Glaza is nu in balbezit. Glaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Herren rent richting de bal. Herren passt de bal zonder na te denken. Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshizawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 37%, eendracht zandberg aalst 63%.
fc rooigem - eendracht zandberg aalst 3:9