Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paarse Duivels RSCL1
442 Tactiek Dieu
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Ayache onderschept slim de pass. Ayache speelt de bal door. Bolle onderschept slim de pass. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Almarza geeft een hoge lob. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev passt de bal zonder na te denken. Ruviaro is nu in balbezit. Ruviaro passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nurk met een sublieme pass. Zalomaev heeft problemen om de bal te vangen. Ruviaro rent richting de bal. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jongh probeert de bal aan de voet te houden. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Zalomaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ayache is nu in balbezit. Jongh rent richting de bal. Jongh passt de bal in één keer door. Zalomaev heeft problemen om de bal te vangen. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barthels geeft de bal voor. Inworp. Nurk met de inworp. Pintać is nu in balbezit. Pintać schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ayache speelt de bal door. Locatelli met een sublieme pass. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crabeels de bal onder controle te krijgen. Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Milanés onderschept slim de pass. Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pintać de bal. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pintać haalt uit met een fantastische trap. Bolle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayache neemt de hoekschop. Zalomaev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:1

22e minuut.
Jongh speelt de bal door. Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:2

30e minuut.
Ayache met een snelle inworp. Klungelig pakt Ruviaro de bal. Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Nurk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurk haalt uit met een fantastische trap. Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ayache zal de hoekschop nemen. Nurk kopt de bal weg. Pintać rent richting de bal. Pintać draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lagaert met een harde bal richting middenveld. Zalomaev kopt de bal weg. Daar is Crabeels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Almarza rent richting de bal. Almarza geeft een lange en hoge pass. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintać draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paarse Duivels 86%, RSCL1 14%.
Paarse Duivels - RSCL1 0:2

49e minuut.
Nurk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli passt de bal met de wreef. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Moerloose is nu in balbezit. Locatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Locatelli met een sublieme pass. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Milanés rent richting de bal. Milanés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blessé met een snelle inworp. Allikas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nurk probeert naar een medespeler te passen. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagaert speelt de bal door. Kelders kopt de bal weg. Locatelli probeert de bal aan de voet te houden. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lagaert bokst de bal weg.

62e minuut.
Kasemägi neemt vlug de vrije trap. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Crabeels is nu in balbezit. Pintać onderschept slim de pass. Pintać schiet op doel. Paal! Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mammoliti geeft de bal voor. Pintać kopt de bal weg. Klungelig pakt Zalomaev de bal. Pintać is nu in balbezit. Pintać schiet op doel. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:3

67e minuut.
Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro passt de bal met de wreef. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:4

68e minuut.
Mammoliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti geeft een lange en hoge pass. Pintać kopt de bal weg. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:5

73e minuut.
Pintać is nu in balbezit. Zalomaev rent richting de bal. Pintać rent richting de bal. Pintać draait met de bal, schiet en ... Lagaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:6

78e minuut.
Nurk geeft een lange en hoge pass. Daar is Jongh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:7

79e minuut.
Milanés verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro met een sublieme pass. Pintać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintać draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Allikas is nu in balbezit. Mammoliti onderschept slim de pass. Ruviaro met een sublieme pass. Zalomaev heeft problemen om de bal te vangen. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:8

83e minuut.
Pintać rent richting de bal. Klungelig pakt Zalomaev de bal. Pintać rent richting de bal. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev passt de bal met de wreef. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Pintać schiet op doel. Lagaert bokst de bal weg.

88e minuut.
Mammoliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti geeft een hoge lob. Locatelli kopt de bal weg. Pintać is nu in balbezit. Pintać schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pintać onderschept slim de pass. Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache passt de bal in één keer door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paarse Duivels - RSCL1 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paarse Duivels 84%, RSCL1 16%.
Paarse Duivels - RSCL1 0:9