Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior Ladies fc_strong_and_power
343 Tactiek Taktiek1
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten formidabel
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ghittoni schiet op doel. Mees probeert de bal aan de voet te houden. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:1

7e minuut.
Pistrui passt de bal zonder na te denken. Barbier is nu in balbezit. Barbier passt de bal met de wreef. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
van Loo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbier verovert de bal door een tackle van achteren. Barbier geeft een hoge lob. Laurenti rent richting de bal. Laurenti haalt uit met een fantastische trap. Putte bokst de bal weg. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Iacovetti heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luts. Iacovetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pistrui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lisowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pasko is nu in balbezit. Pasko passt de bal in één keer door. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti draait met de bal, schiet en ... Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:2

17e minuut.
Pistrui met een snelle inworp. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Laurenti heeft problemen om de bal te vangen. Laurenti draait met de bal, schiet en ... Putte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt van Loo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:3

20e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti draait met de bal, schiet en ... Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:4

21e minuut.
Mees kan de bal niet met de borst controleren. Laurenti is nu in balbezit. Mees begaat een overtreding. Mees krijgt een gele kaart. Laurenti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iacovetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lisowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Putte bokst de bal weg. Ghittoni is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni passt de bal in één keer door. Mees bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz onderschept slim de pass. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Deprince rent richting de bal. Deprince speelt de bal door. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ghittoni passt de bal zonder na te denken. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti passt de bal in één keer door. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Putte trapt de bal weg. Iacovetti kopt de bal weg. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Chwiej rent richting de bal. Chwiej geeft de bal voor. Ghittoni kopt de bal weg. Laurenti rent richting de bal. Laurenti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ghittoni passt de bal in één keer door. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti geeft een hoge lob. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:5

31e minuut.
Deprince passt de bal in één keer door. Ghittoni probeert de bal aan de voet te houden. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Putte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:6

33e minuut.
Barbier probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni passt de bal zonder na te denken. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tabijna probeert naar een medespeler te passen. Chwiej speelt de bal door. Laurenti speelt de bal door. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Laurenti passt de bal met de wreef. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui met een sublieme pass. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Luts de bal onder controle te krijgen. Bulcke is nu in balbezit. Met opzet legt Laurenti zijn tegenspeler op de grond. Laurenti krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Barbier kopt de bal weg. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni schiet op doel. Putte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 76%, fc_strong_and_power 24%.
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:7

47e minuut.
Iacovetti passt de bal met de wreef. Daar is Laurenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurenti passt de bal met de wreef. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:8

52e minuut.
Inworp. Pasko met de inworp. Ghittoni met een sublieme pass. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurenti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:9

53e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni passt de bal zonder na te denken. van Loo is nu in balbezit. Lisowicz onderschept slim de pass. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:10

55e minuut.
Ghittoni met een sublieme pass. Lisowicz rent richting de bal. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni schiet op doel. Putte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:11

58e minuut.
Stroobants geeft de bal voor. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft de bal voor. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barbier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laurenti de bal. Laurenti met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:12

60e minuut.
van Brabander komt het veld opgelopen. Bojničan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Barbier passt de bal in één keer door. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pasko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Brabander kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:13

63e minuut.
van Brabander rent richting de bal. van Brabander speelt de bal door. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel. van Loo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Putte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Chwiej de bal. Chwiej geeft een lange en hoge pass. van Brabander kopt de bal weg. Laurenti rent richting de bal. Laurenti draait met de bal, schiet en ... Putte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Barbier speelt de bal door. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko passt de bal met de wreef. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Durinck komt het veld opgelopen. Steegmans komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Bojničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. Mees tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mees krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. van Brabander moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. van Brabander kan niet meer verder spelen. Wattez komt het veld opgelopen. Pistrui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bojničan heeft problemen om de bal te vangen. Bojničan haalt uit met een fantastische trap. Putte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:14

80e minuut.
Martin speelt de bal door. Pistrui rent richting de bal. Pistrui passt de bal met de wreef. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Iacovetti onderschept slim de pass. Eerdekens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iacovetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Iacovetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Putte bokst de bal weg.

85e minuut.
Bulcke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stevens rent richting de bal. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Grouwet rent richting de bal. Grouwet draait met de bal, schiet en ... Pączko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 62%, fc_strong_and_power 38%.
Warrior Ladies - fc_strong_and_power 0:14