Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Mouscron Fc Den Beste
Normal Tactiek 4312
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Muller geeft een lange en hoge pass. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas met een sublieme pass. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:1

6e minuut.
Inworp. Regan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puga speelt de bal door. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:2

11e minuut.
Szwoch geeft de bal voor. Klungelig pakt Matthys de bal. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel. Verheyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:3

12e minuut.
Illegems rent richting de bal. Regan onderschept slim de pass. Regan speelt de bal door. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:4

14e minuut.
Regan probeert naar een medespeler te passen. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... Sassanguie probeert de bal aan de voet te houden. Verheyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:5

15e minuut.
Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas passt de bal zonder na te denken. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:6

17e minuut.
Regan is nu in balbezit. Regan probeert naar een medespeler te passen. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. Verheyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:7

18e minuut.
Verheyen trapt de bal weg van het doel. Regan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sassanguie de bal. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:8

23e minuut.
Muller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwoch rent richting de bal. Szwoch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mäekallas de bal. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie is nu in balbezit. Mäekallas onderschept slim de pass. Mäekallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:9

24e minuut.
Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Regan is nu in balbezit. Regan passt de bal zonder na te denken. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:10

27e minuut.
Muller passt de bal zonder na te denken. Sanders is nu in balbezit. Sanders geeft de bal voor. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Slabbinck probeert naar een medespeler te passen. Praet rent richting de bal. Szwoch geeft een hoge lob. Sanders is nu in balbezit. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:11

41e minuut.
Matthys rent richting de bal. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas passt de bal in één keer door. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Verheyen trapt de bal weg van het doel. Szwoch geeft een lange en hoge pass. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. Verheyen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Puga rent richting de bal. Puga passt de bal in één keer door. Muller met een sublieme pass. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 84%, Fc Den Beste 16%.
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:11

46e minuut.
Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas passt de bal zonder na te denken. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas schiet op doel. Verheyen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:12

48e minuut.
Talbott geeft de bal voor. Sanders kopt de bal weg. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Praet met een sublieme pass. Muller probeert de bal aan de voet te houden. Mäekallas is nu in balbezit. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fossier met een sublieme pass. Szwoch rent richting de bal. Szwoch geeft de bal voor. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Joliet rent richting de bal. Regan onderschept slim de pass. Regan geeft een lange en hoge pass. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... Verheyen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Markelj passt de bal in één keer door. Puga is nu in balbezit. Puga geeft de bal voor. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:13

56e minuut.
Klungelig pakt Mäekallas de bal. Joliet rent richting de bal. Sanders onderschept slim de pass. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:14

66e minuut.
Muller passt de bal in één keer door. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sassanguie krijgt een gele kaart. Mäekallas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mäekallas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:15

67e minuut.
Mäekallas geeft een lange en hoge pass. Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muller passt de bal in één keer door. Szwoch is nu in balbezit. Muller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regan met een snelle inworp. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:16

71e minuut.
Verheyen trapt de bal weg. Szwoch rent richting de bal. Szwoch geeft een lange en hoge pass. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:17

74e minuut.
Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Muller met een snelle inworp. Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch geeft een lange en hoge pass. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... Verheyen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:18

78e minuut.
Verplaetse passt de bal met de wreef. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems speelt de bal door. Daar is Mäekallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Matthys met een sublieme pass. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan passt de bal zonder na te denken. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:19

83e minuut.
Puga passt de bal met de wreef. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller geeft een hoge lob. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:20

85e minuut.
Regan met een snelle inworp. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga speelt de bal door. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:21

90e minuut.
Inworp. Muller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwoch met een sublieme pass. Daar is Puga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 90%, Fc Den Beste 10%.
Sparta Mouscron - Fc Den Beste 0:22