Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic Malinois Winnie en Zonen
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Velghe passt de bal in één keer door. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal zonder na te denken. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ... Gillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Velghe met een snelle inworp. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn passt de bal in één keer door. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer draait met de bal, schiet en ... Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kremer passt de bal in één keer door. Velghe is nu in balbezit. Velghe geeft de bal voor. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:1

17e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Kremer met een sublieme pass. Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn verovert de bal door een tackle van achteren. Thiryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Velghe met de inworp. Deschuytter met een sublieme pass. Pérez met een sublieme pass. Kremer rent richting de bal. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Gillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Deschuytter kopt de bal weg. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercruysse rent richting de bal. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kremer rent richting de bal. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer is nu in balbezit. Thiryn rent richting de bal. Thiryn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kremer geeft de bal voor. Thiryn rent richting de bal. Thiryn draait met de bal, schiet en ... Vercruysse verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:2

38e minuut.
Vanderelst heeft problemen om de bal te vangen. Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools geeft een lange en hoge pass. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Thiryn de bal. Thiryn schiet op doel. Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:3

43e minuut.
Pérez passt de bal zonder na te denken. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn passt de bal zonder na te denken. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pérez met een snelle inworp. Kremer controleert de bal met de borst. Vercruysse is nu in balbezit. Kremer onderschept slim de pass. Kremer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 78%, Winnie en Zonen 22%.
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:3

50e minuut.
Velghe speelt de bal door. Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez met een sublieme pass. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vercruysse trapt de bal weg van het doel. Inworp. Pérez met de inworp. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Verhulst kopt de bal weg. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe speelt de bal door. Thiryn is nu in balbezit. Thiryn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Velghe rent richting de bal. Velghe speelt de bal door. Thiryn rent richting de bal. Kremer rent richting de bal. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:4

68e minuut.
Speltdoorn probeert de bal aan de voet te houden. Thiryn rent richting de bal. Thiryn passt de bal zonder na te denken. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deschuytter passt de bal zonder na te denken. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Thiryn passt de bal met de wreef. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel. Gillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:5

71e minuut.
Velghe passt de bal met de wreef. Thiryn rent richting de bal. Thiryn passt de bal zonder na te denken. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gillet trapt de bal weg van het doel. Velghe kopt de bal weg. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:6

83e minuut.
Ruytjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruytjens probeert naar een medespeler te passen. Kremer rent richting de bal. Thiryn rent richting de bal. Thiryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ruytjens geeft een hoge lob. Velghe kopt de bal weg. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:7

87e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Thiryn speelt de bal door. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 74%, Winnie en Zonen 26%.
Olimpic Malinois - Winnie en Zonen 0:8