Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almiron KV Zanzibar
Almirons 352 Tactiek 532
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten excellent
average Passen very good
weak Verdedigen solid


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz geeft de bal voor. Nádai krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Berdys kopt de bal weg. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz speelt de bal door. Klungelig pakt Nádai de bal. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Navarro bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Rym speelt de bal door. Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Boretz speelt de bal door. Daar is Nádai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Alexandre is nu in balbezit. Alexandre passt de bal in één keer door. Berdys speelt de bal door. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pilarz passt de bal zonder na te denken. Nádai is nu in balbezit. Nádai passt de bal in één keer door. Czwertyński controleert de bal met de borst. Czwertyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz passt de bal met de wreef. Câmara is nu in balbezit. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alexandre geeft de bal voor. Câmara geeft de bal voor. Jurczyga kan de bal niet met de borst controleren. Łoskot onderschept slim de pass. Mortoni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pantilov speelt de bal door. Tarasiuk speelt de bal door. Colpaert is nu in balbezit. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. Łoskot krijgt zijn hoofd ertegen. Pauwels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tarasiuk met een sublieme pass. Colpaert is nu in balbezit. Wańkowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Wańkowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 65%, KV Zanzibar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almiron - KV Zanzibar 0:0

46e minuut.
Manu komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Bizet komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Alexandre speelt de bal door. Bizet onderschept slim de pass. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym geeft een lange en hoge pass. Nádai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Pilarz met een snelle inworp. Mortoni met een sublieme pass. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - KV Zanzibar 1:0

55e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti rent richting de bal. Manu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jurczyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Edman de bal. Boretz speelt de bal door. Nádai is nu in balbezit. Nádai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nádai rent richting de bal. Bizet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nádai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boretz neemt zijn aanloop. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Almiron - KV Zanzibar 1:1

61e minuut.
Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym geeft een hoge lob. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai onderschept slim de pass. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bizet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai onderschept slim de pass. Nádai passt de bal zonder na te denken. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alexandre met een sublieme pass. Boretz is nu in balbezit. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Câmara rent richting de bal. Câmara geeft een lange en hoge pass. Manu kopt de bal weg. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Pauwels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nádai passt de bal zonder na te denken. Baróti met een sublieme pass. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - KV Zanzibar 1:2

82e minuut.
Manu rent richting de bal. Baróti onderschept slim de pass. Baróti speelt de bal door. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - KV Zanzibar 1:3

84e minuut.
Colpaert rent richting de bal. Colpaert passt de bal in één keer door. Pilarz is nu in balbezit. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pilarz geeft de bal voor. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz geeft de bal voor. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 61%, KV Zanzibar 39%.
Almiron - KV Zanzibar 1:3