Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RRC fc Dorne
352 Tactiek voor
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 53.7
matig Schieten formidabel
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob. Daar is Suárez Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Paal! Šabo geeft de bal voor. Naydenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słomczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Słomczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Słomczyński probeert de bal aan de voet te houden. Šabo kopt de bal weg. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes haalt uit met een fantastische trap. Naydenov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 0:1

9e minuut.
Daufenbach kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivas de bal. Owono rent richting de bal. Limpens is nu in balbezit. Limpens schiet op doel. Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RRC - fc Dorne 1:1

10e minuut.
Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński passt de bal in één keer door. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:2

12e minuut.
Szczyt verovert de bal door een tackle van achteren. Szczyt met een sublieme pass. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Naydenov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:3

15e minuut.
Słomczyński passt de bal met de wreef. Miraballes heeft problemen om de bal te vangen. Miraballes passt de bal in één keer door. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Naydenov trapt de bal weg van het doel. Rivas rent richting de bal. Fox probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński heeft problemen om de bal te vangen. Słomczyński schiet op doel. Naydenov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:4

21e minuut.
Paepe rent richting de bal. Miraballes onderschept slim de pass. Miraballes passt de bal met de wreef. Słomczyński heeft problemen om de bal te vangen. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Naydenov bokst de bal weg.

22e minuut.
Szczyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyt passt de bal in één keer door. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński schiet op doel. Naydenov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:5

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Naydenov niet meer kan verder spelen. Vertongen komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Paepe kopt de bal weg. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft een hoge lob. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Vertongen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fox kopt de bal weg. Słomczyński is nu in balbezit. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šabo is nu in balbezit. Šabo geeft de bal voor. Miraballes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fox speelt de bal door. Klungelig pakt Secoli de bal. Secoli speelt de bal door. Miraballes rent richting de bal. Miraballes passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tuuri speelt de bal door. Limpens is nu in balbezit. Rivas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivas krijgt een gele kaart. Limpens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Limpens kan niet meer verder spelen. Kremer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRC 71%, fc Dorne 29%.
RRC - fc Dorne 1:5

48e minuut.
Miraballes verovert de bal door een tackle van achteren. Fox rent richting de bal. Fox passt de bal zonder na te denken. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński schiet op doel. Vertongen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Daufenbach geeft een lange en hoge pass. Fox speelt de bal door. Paepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miraballes rent richting de bal. Miraballes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:6

58e minuut.
Van de Sompel bereikt de bal nog maar net als eerste. Secoli onderschept slim de pass. Secoli geeft de bal voor. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes schiet op doel. Vertongen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuuri controleert de bal met de borst. Tuuri geeft een lange en hoge pass. van Beveren kopt de bal weg. Szczyt is nu in balbezit. Szczyt geeft een hoge lob. Paal!

63e minuut.
Secoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Secoli geeft een hoge lob. Miraballes is nu in balbezit. Miraballes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:7

68e minuut.
Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński is nu in balbezit. Suárez Martín rent richting de bal. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vertongen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache geeft de bal voor. Nicolaie kopt de bal weg. Owono is nu in balbezit. Owono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Šabo rent richting de bal. Šabo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Słomczyński de bal. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Vertongen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 1:8

82e minuut.
Doeltrap. Gvozdenović komt het veld opgelopen. Vertongen trapt de bal weg van het doel. Kremer kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivas de bal. Owono rent richting de bal. Owono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RRC - fc Dorne 2:8

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Debuchy komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Debuchy geeft een lange en hoge pass. Szczyt kopt de bal weg. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Miraballes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes schiet op doel. Vertongen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Riestra komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Daar is Słomczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraballes bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraballes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Costache de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRC 77%, fc Dorne 23%.
RRC - fc Dorne 2:8